"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לראשונה בארץ: שכונת מגורים באופקים עם תשתית גז טבעי

הדיירים ייהנו מחיסכון משמעותי בהוצאות • במעמד החניכה של תשתית הגז נכחו שר האנרגיה ד"ר יובל שטייניץ וראש עיריית אופקים איציק דנינו

,עודכן
שטייניץ ודנינו בשכונה החדשה

שר האנרגיה ד"ר יובל שטייניץ חנך היום (ראשון) עם ראש עירייתאופקים, איציק דנינו, את תשתיתהגז הטבעיבשכונת המגורים "פארק" החדשה, שתתחבר לצינור הגז הטבעי ותצטרף לחיבור שכונות מגורים נוספות בעתיד.

הגז הטבעי יוכל לשמש מקור אנרגיה חלופי וזול יותר מגז הבישול גפ"מ, ובעתיד הוא עשוי להחליף שימוש בחשמל לחימום בתים ועוד. השר שטייניץ אמר כי הוא מברך על חיבורן של 700 יח"ד בשלב הראשוני. זוהי שכונת המגורים הראשונה בישראל שבה חיבור לגז טבעי כלול כבר בשלב התכנון, בדומה לתשתיות אחרות. הדיירים צפויים לשלם פחות ולשפר את איכות חייהם.

שכונת פארק באופקים מצטרפת לשכונת הניצחון בדימונה ולערד בחיבור גז טבעי ממערכת ההולכה לשכונות מגורים. בקרוב תצטרף שכונת הנחל בבאר שבע, וכן נבדקת היתכנות חיבור שכונות בתל אביב ובראשון לציון בעתיד. מדובר בשכונה של בניינים, ובבתים פרטיים. בשלב זה אין הערכות על מידת החיסכון הכספי הצפוי לצרכנים מצריכת הגז הטבעי, אך ברור שמדובר בחיסכון משמעותי, בהשוואה למחירי החשמל. דנינו אמר כי "נוסף על שכונות המגורים, יחוברו גם אזורי התעשייה ויספקו תמריץ נוסף לבעלי מפעלים באזור".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר