"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בעזה מתכוננים ליום מהומות נוסף
בצל דיווחים על הסדרה בין ישראל לחמאס, גם בשישי הזה יפגינו פלשתינים סמוך לגבול עם ישראל • ההפגנות ייערכו השבוע לכבוד צוותי הרפואה והתקשורת
יום מהומות נוסף בפתח // צילום: AP

בעזה מתכוננים ליום מהומות נוסף

בצל דיווחים על הסדרה בין ישראל לחמאס, גם בשישי הזה יפגינו פלשתינים סמוך לגבול עם ישראל • ההפגנות ייערכו השבוע לכבוד צוותי הרפואה והתקשורת

מערכת היום
, עודכן

ברצועת עזה מתכוננים למהומות נוספות היום (שישי) אחר הצהריים במסגרת הפגנות"צעדת השיבה"סמוך לגבול עם ישראל. ההפגנות ייערכו לכבוד צוותי הרפואה והתקשורת. "הוועד הלאומי" של מחנות "צעדות השיבה והסרת המצור", בהובלת אנשי חמאס ופלגים אחרים ברצועה, קראו לתושבי עזה להשתתף באופן נרחב במהומות.

"הוועד הלאומי" הדגיש שהמהומות יימשכו עד מימוש מטרות ההפגנות: לשמור על זכות השיבה לפלשתין, להסיר את המצור על רצועת עזה ולדחות את "עסקת המאה" של הנשיא דונלד טראמפ. כך לפי האתר הפלשתיני "א-ריסאלה" המזוהה עם ארגון הטרור חמאס השולט ברצועה.

מאז תחילת ההפגנות במרס, נהרגו במהומות לפי משרד הבריאות הפלשתיני בעזה, 171 עזתים. מלבדם נפצעו יותר מ-18 אלף פלשתינים במהומות. בתוך כך ממשיכים לזרום דיווחים על הסדרה בין חמאס לישראל בתיווך מצרים שתכלולהקלות משמעותיותבמצור על עזה בתמורה לרגיעה.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...