"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אלפים הגיעו לסייע לרוני למצוא מח עצם: "בטוח יש סיכוי"
30 עמדות הוצבו ברחבי הארץ במטרה למצוא תורם מתאים לרוני כהן, שאובחנה כחולת לוקמיה רגע לפני חתונתה עם בן זוגה, בר ערמון • חברתה, שחר אורון: "לפני חודש וחצי נפלה עלינו הפצצה, מאז אנחנו עם הפנים קדימה" • המפכ"ל אלשיך הגיע להיבדק גם כן
רוני כהן ובן זוגה בר ערמון

אלפים הגיעו לסייע לרוני למצוא מח עצם: "בטוח יש סיכוי"

30 עמדות הוצבו ברחבי הארץ במטרה למצוא תורם מתאים לרוני כהן, שאובחנה כחולת לוקמיה רגע לפני חתונתה עם בן זוגה, בר ערמון • חברתה, שחר אורון: "לפני חודש וחצי נפלה עלינו הפצצה, מאז אנחנו עם הפנים קדימה" • המפכ"ל אלשיך הגיע להיבדק גם כן

מיטל יסעור בית-אור
, עודכן

אלפי בני אדם הגיעו היום (ראשון) ל-30 עמדות הבדיקות ההתאמהלרוני כהן(27), שזקוקה לתרומת מח עצם לאחר שאובחנה כחולת לוקמיה לפני כחודש וחצי, רגע לפני החתונה עם בן זוגה בר ערמון.

צילום: שמואל בוכרים

"הסיפור הזה רץ בוואטסאפ המשפחתי שלנו וכל אחד מאיתנו תורם איפה שהוא רק יכול", אמר המפכ"ל רוני אלשיך, שנרתם למאמצים וביצע את הבדיקה. "אני מתפלל שיימצא תורם שיציל את חייה, אם זה יהיה אני או מישהו אחר".

שחר אורון, חברתה של רוני: "לפני חודש וחצי נפלה עלינו הפצצה. מאז אנחנו עם מטרה אחת קדימה – זה להציל אותה ולראות אותה מתחת לחופה. אני בטוחה שיש סיכוי, אין לי ספק בכלל. יש התעניינות ויש נכונות של מלא אנשים טובים בישראל. רק נסתכל קדימה, נחשוב טוב ולראות חיובי".

"מתפלל שיימצא תורם". המפכ"ל אלשיך בעמדת הבדיקה // צילום: קוקו

כהן היא בת זקונים למשפחה שבה שני אחים ואחות. בצבא שירתה במשרד ראש הממשלה, שם היא עובדת עד היום. בחודש יוני החלה לחוש כאבים בצווארה. בעקבות כך עברה בדיקות שגילו אצלה לוקמיה, ומאז היא מאושפזת ועוברת טיפול כימותרפי מתמיד.

היא זקוקה לתורמי מח עצם - חצי תימנים וחצי ממוצא מרוקני, או חצי תימנים וחצי ממוצא דרום אפריקני, בני 50-18. בדיקת התאמה אפשר לבצע בסניף עזר מציון ברחוב קפלן 40 בפתח תקווה.

ידוענים דוגמת ציון ברוך, הראל סקעת, גורי אלפי, מאיה בוסקילה, פבלו רוזנברג והשפים אסף גרניט ואביב משה יצאו בקריאה להגיע לעמדות ההתרמה של העמותה. (פרטים באתר:www.save-roni.co.il)

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...