"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בעלה של עדן בן זקן נחשד בעבירות מס

שוקי ביטון, שנישא לאחרונה לזמרת, נעצר בחשד לעבירות מס בסכום של למעלה ממיליון שקלים, זאת במסגרת היותו בעלים של מסעדה מוכרת בבת-ים

,עודכן
לפני שהחלו הצרות. הצעת הנישואין של שוקי לבחירת לבו // צילום: עידן מזרחי // לפני שהחלו הצרות. הצעת הנישואין של שוקי לבחירת לבו // צילום: עידן מזרחי

הותר לפרסום: שוקי ביטון,בעלה הטרי של הזמרת עדן בן זקן, נעצר במסגרת פרשה רחבת עבירות מס בהיקף של כ-1.2 מיליון שקלים.

ביטון הינו הבעלים של חברת "שוקילה פרוייקטים בע"מ", המפעילה את המסעדה "שוקי הדייג" בבת-ים, חשוד כי מ-2015 ועד היום, קיזז בספרי החברה חשבוניות מזויפות בסכום של כמיליון ו-200 אלף שקלים.

מדובר בחקירה מורכבת שבמסגרתה נעצר ביטון, ואשר בחשבוניות מס פיקטיביות ומזויפות בהיקף של מאות מיליוני שקלים על שמן של חברות שונות בתחום הדלק ובתחומים אחרים. החקירה מנוהלת ברשות המסים בשיתוף עם לה"ב 433, יחידת יאל"כ (היחידה הארצית לפשיעה כלכלית).

בנוסף לביטון נעצרו שלושה מעורבים אחרים: זאב שמיין, שלמה אלון יעקובסון ונאדר ג'אבר. בחקירת מעורבים אלה התברר כי ביטון רכש מהם חשבוניות מס פיקטיביות, שאותן קיזז כהוצאות או תשומות בספרי החברה שלו, ובכך השתמט מתשלום מס.

ביטון שוחרר היום בתנאים מגבילים. כמו כן, שופטת בית משפט השלום בראשון לציון, רבקה גלט, הסירה את צו איסור הפרסום לאור הסכמת הצדדים.

הסתבך? שוקי ביטון בחתונתו עם בן זקן // צילום: סיני קורן

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר