מסעדות חוף שצצות בזמן האחרון משמחות את ליבנו, הן כוללות שילוב בין אוכל טוב ושתייה גבוהה עם אווירה נעימה ונוף נהדר.
אחת ממסעדות החוף החדשות שצצה היא 'Hilton Bay, שנולדה בשיתוף פעולה בין אבסולוט ליזם ואיש חיי הלילה מיילי רונן והמסעדן הראל בלו, מבעלי המסעדות "סיטארה", "ברנז'ה" ו-"פישופ". יחד הם השיקו מסעדת חוף חדשה לצד מועדון גלישה ספורטיבי, הממוקמת בחוף הילטון המפורסם בתל אביב.
מבט לחוף // צילום: ליאור גולדסאד
במסגרת שיתוף הפעולה, יתקיימו במקום אירועי Absolut Sunset, בהם ינגנו דיג'ייז ואמנים מובילים בזמן השקיעה לצד קוקטיילים חדשים שהורכבו במיוחד על ידי הטיילור מייד, אחד מברי הקוקטיילים בחיי הלילה של תל אביב. כמו כן, Hilton Bay יכלול טריבונות עץ עם כריות, מיטות שיזוף, כסאות נוח, מגבות איכותיות ועוד.
מסעדת החוף החדשה תפעל משעות הבוקר המוקדמות עם קפה וארוחת בוקר עשירה ועד לשעות הלילה הקטנות, בהם תגיש מנות מיוחדות לצד שתייה וקוקטיילים ייחודים לקהל היותר צעיר, בליינים, תיירים וזוגות שפוקדים את החוף.
תפריט המסעדה נבנה ע"י הראל בלו יחד עם השף של "קבוצת בלו" ויתבסס על מטבח ים תיכוני טרי, עם דגש על מבחר רחב של דגים ופירות ים טריים הישר מזיקו הדייג.
מה בתפריט?
בין המנות הראשונות תוכלו למצוא סיגרים ממולאים בבשר ב-46 שקלים, חומוס ב-34 שקלים ומעורב פירות ים ב-67 שקלים.
בין העיקריות יש את "השניצל של יהודה" עם צ'יפס וסלט ב-67 שקלים, חריימה ב-120 שקלים, והמבורגר ב-69 שקלים.
בתפריט יש גם כריכים כמו קורנביף ב-64 שקלים ועראייס ב-64 שקלים. וכן עסקיות בין 12:00 ל-16:00 ב-60 ו-90 שקלים.
HILTON BAY, חוף הילטון תל אביב, פתוח בימים ראשון–שבת בשעות 7:00 -24:00.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו