חובשי מד"א נאלצו לקבוע את מותו של הנפגע // צילום ארכיון: אורן בן חקון | צילום: אורן בן חקון

הולך רגל נהרג מפגיעת משאית

ההרוג, כבן 50, נהרג בכביש 4404 ליד מושב צפריה הסמוך לנתב"ג • בשבוע האחרון נהרגו שני בני אדם מפגיעת רכבים חולפים בכבישים

הולך רגל כבן 50 נהרג הבוקר (רביעי) מפגיעת משאית בכביש 4404, סמוך לישוב צפריה שליד נתב"ג. חובשים של מד"א שהגיעו לזירת התאונה נאלצו לקבוע את מותו של הנפגע. 

הפראמדיקים מד"א שמוליק ומשה גלבשטיין סיפרו: "כשהגענו לזירה עם אופנועי מד"א ראינו גבר כבן 50 שוכב סמוך לגלגלים האחוריים של המשאית כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פגיעה רב מערכתית קשה. ביצענו בו מספר בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים ובתוך זמן קצר נקבע מותו. נהג המשאית שהיה נסער נבדק בשטח ולא נזקק להמשך טיפול בבית החולים". 

בליל יום ראשון האחרון נהרג נהג בן 37 מפגיעת משאית בכביש 6 לכיוון דרום, בין מחלף אייל למחלף ניצני עוז. ההרוג, מחמוד רבאיעה, שהתגורר בירושלים, ירד ממכוניתו ונפגע על ידי משאית חולפת. 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...