"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הגיע הזמן שצה"ל ייכנס באבי אביהם של ארגוני הטרור"

תושבי הדרום מתאוששים מלילה נוסף בממ"דים תחת ירי של עשרות טילים • "זה היה אחד הלילות הכי קשים שעברו עלינו מאז צוק איתן"

,עודכן
0
בית בשדרות שנפגע מטיל ,
בית בשדרות שנפגע מטיל

"זה היה אחד הלילות הקשים ביותר שעברנו בארבע השנים שחלפו מאז צוק איתן", סיפרה שרון אליהו ממועצה אזורית אשכול, שיישוביה הקרובים לגדר, היוו יעד עיקרילירי הרקטות והפצמ"רים מרצועת עזההחל מאתמול (רביעי) בשעות הערב ובמהלך כל הלילה והבוקר הנוכחי.

תיעוד נפילה בבית בשדרות

במהלך הלילה אזרחית זרה בת כ-30 נפגעה באורח בינוני עד קשה עם פציעות בחזה ובגפיים מפגיעת רקטה בבית באשכול. אזרח זר נוסף ששהה בסמוך נפצע באורח קל.

"בימים האחרונים אנו חיים תחת משטר של איומים מצד החמאס וארגוני הטרור ברצועת עזה", המשיכה אליהו. "כל עוד זה היה איומים, זה היה נסבל, אבל ברגע שהחלו לעבור לירי רקטות ופצמ"רים, המשוואה השתנתה, הכל השתנה. בחודשים האחרונים אנו חווים את טרור בלוני התבערה, ושריפות השדות והמטעים החקלאיים שלנו, שזאת הפרנסה העיקרית שלנו. עכשיו חזר אלינו הירי, וזה קשה. חשבתי והאמנתי שיותר זה לא יחזור, אבל זה חזר. אני מקווה שצה"ל ייתן פייט רציני, ויסיים את הסבב הקצר הזה, במכה מוחצת לחמאס", אמרה.

בתוך כך, הופסקה תנועת הרכבות במקטע אשקלון-שדרות. לפי שעה, רכבות מצפון יסתיימו בתחנת אשקלון, ורכבות מדרום יסתיימו בתחנת נתיבות. כמו כן, במכללה האקדמית ספיר לא יתקיימו לימודים ובחינות. מהנהלת המוסד נמסר כי הודעה על הלימודים מחר תימסר בהמשך היום. בנוסף ניתנה הוראה על סגירת חוף זיקים.

אריה מעתוק, תושב שדרות: "זה לא קל להגיד את זה, אבל אם כבר אנחנו סופגים רקטות, הגיע הזמן שצה"ל ייתן באבי אביהם של ארגוני הטרור ובראשם חמאס. די, נמאס כבר, כל פעם מחדש סבב של ירי ותגובה וירי. נכנסנו לסבב, עם כל הקושי והסבל והנזקים, צריך להמשיך ולגרום להם לפגיעה קשה בתשתיות ובמנהיגים שלהם. המראות שראינו אתמול בשדרות כבר מזמן לא היו כאן אצלנו, והאמת, זה צובט בלב, לראות אנשים פצועים, ולראות בתים מופגזים ונהרסים. בשדרות אנחנו סומכים על צה"ל, ונעבור גם את זה", אמר.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר