"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סוריה: דאעש חטף 36 נשים דרוזיות

ארגון משקיפים לזכויות אדם במדינה חשף כי החטיפה התרחשה בזמן מתקפת דאעש בעיר סוודיא

,עודכן
הנשים הדרוזיות החטופות, כפי שצולמו על ידי אנשי דאע"ש // הנשים הדרוזיות החטופות, כפי שצולמו על ידי אנשי דאע"ש

ארגון משקיפים לזכויות אדם בסוריה, פרסם היום כי ארגון דאעש חטף 36 נשים דרוזיות במהלךמתקפות הטרור על העיר הדרוזית סוודיאבדרום סוריה בשבוע שעבר.

הארגון, שיושב בלונדון ונחשב למקור אמין למתרחש במדינה, טוען כי הנשים נלקחו על ידי הארגון מפרבריה הצפוניים של סוודיא וייתכן כי נלקחו על מנת לשמש כשפחות ללוחמי הארגון.

מתקפות ברחבי העולם: דאעש מנסה להרים ראש

מוקדם יותר היום פרסם הארגון את תמונותיהם של 14 נשים דרוזיות המוחזקות על ידיו במובלעת הקטנה שנותרה לו בדרום מערב המדינה. לטענת סוכנות הידיעות של הארגון, עמאק, הנשים נחטפו מהכפר אל שאטיר ביום רביעי שעבר.

עצרת זיכרון ומחאה בדמשק לציון הפיגוע בסוודיא // צילום: איי.אף.פי

בעוד גורלן של החטופות לא ידוע, כ-200 בני אדם נהרגו בשבוע שעברבמהלך סדרת תקיפות שבצעו אנשי ארגון הטרור בעיר סוודיא, ריכוז הדרוזים הגדול בסוריה. בין ההרוגים היה גם איש דת דרוזי בכיר.

בימים האחרונים הצליחו כוחות המשטר בסוריה לכבוש חלקים גדולים מהמובלעת בה מחזיק הרגון על גבול הגולן הישראלי. בשלב זה רק קילומטרים ספורים עומדים בין כוחות המשטר וכיבוש מלא של כל רצועת הגבול עם ישראל, בפעם הראשונה מאז פרוץ המרד בסוריה בשנת 2011.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר