"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המרוץ לראשות עיריית ירושלים: נתניהו הודיע על תמיכתו באלקין

ראש הממשלה הודיע על תמיכתו בשר וחבר מפלגתו, שהכריז על מועמדותו לפני כחודש וחצי: "הוא הוכיח שהעיר יקרה וקרובה לליבו" • אחד המתמודדים מול אלקין הוא משה ליאון, שכיהן כמנכ"ל משרד ראש הממשלה בקדנציה הראשונה של נתניהו, וזוכה לתמיכתם של השרים דרעי וליברמן

,עודכן
בנימין נתניהו, זאב אלקין (ארכיון), צילום: אורן בן חקון

רוח גבית:ראש הממשלה בנימין נתניהו הודיע היום (רביעי) רשמית באמצעות חשבון הטוויטר שלו על תמיכתו בשר זאב אלקין (הליכוד) במרוץ לראשות עיריית ירושלים.

צילום: לשכת השר זאב אלקין

"אני תומך בשר זאב אלקין לראשות העיר ירושלים. כח''כ, כשר ובמיוחד כשר ירושלים ומורשת, פעל השר אלקין רבות למען בירתנו והוכיח שהיא קרובה לליבו ויקרה לו מאוד. אני מאחל לו הצלחה רבה".

נתניהו הציב מועמד משלו מול השניים. השר אביגדור ליברמן ומשה ליאון // צילום: דודי ועקנין

אלקין הגיב לדבריו של נתניהו: "אני מודה לראש הממשלה בנימין נתניהו על האמון והתמיכה במועמדות שלי לראשות העיר ירושלים. שנים רבות עבדתי לצידו של ראש הממשלה בצמתים חשובים בפוליטיקה הישראלית ועשינו הרבה דברים ביחד. אין לי ספק, שכראש העיר ירושלים, יחד עם ראש הממשלה, נמשיך לעבוד יד ביד ונעשה את ירושלים חזקה יותר".

השר אלקין, שמתמודד ברשימה עצמאית, הכריזרשמית על מועמדותו לפני כחודש וחצי. היריב העיקרי של אלקין במרוץ יהיהמשה ליאון, שכיהן בתור מנכ"ל משרד ראש הממשלה בקדנציה הראשונה של נתניהו בתפקיד. ליאון זוכה לתמיכתם של השרים דרעי וליברמן, כשהשניים לחצו על נתניהו שלא להריץ מועמד מולו.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר