"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כדורמים: מקום עשירי לישראל באליפות אירופה

נבחרת הבנות נכנעה 6:5 לנבחרת סרביה בדו קרב פנדלים בקרב על המקום התשיעי • המאמן דמיטריס מברוטאס: "מרוצה, אבל יש גם תחושת פספוס"

,עודכן
צילום: באדיבות איגוד הכדורמים // נבחרת הכדור מים של ישראל. יופי של הישג

נבחרת הכדור מים של ישראל סיימה הערב (שני) במקום העשירי באליפות אירופה הנערכת בברצלונה לאחר שישראל נכנעה 5:6 בפנדלים לסרביה בקרב על המקום התשיעי.

כשנותרו רק 2 שניות לסיום משחק הדרוג 10-9 מול סרביה, ישראל הובילה 3:4, אך ספגה שער מרחוק, שקבע 4:4 ושלח את השחקניות לפנדלים.

השוערת איילת פרס, שהייתה מצוינת במשחק, עצרה שלושה פנדלים, ואמנם ישראל כבר עלתה ליתרון 0:1 בדו-קרב משער של הקפטנית שונית סטרוגו, אבל שאר השחקניות החטיאו וסרביה חוללה מהפך כדי לנצח 1:2 ולסיים במקום התשיעי.

נבחרת הפרויקט הלאומי לאולימפיאדת פריז 2024 יצאה מאוכזבת מהבריכה בעקבות פספוס הניצחון אבל בסך הכל צריך לזכור כי עצם ההעפלה של נבחרת צעירה זו אל 12 הראשונות באירופה נחשב כהישג, והמקום העשירי הוא בונוס בלתי צפוי מצד השחקניות, שרובן צעירות מאוד, בין הגילאים 16 עד 21.

המאמן דמיטריס מברוטאס סיכם את האליפות: "אני מרוצה אבל יוצא עם תחושת פספוס מהמשחק. אם נסתכל על התמונה כולה הרי שמדובר בהישג גדול עבורנו".

השוערת איילת פרס: "זו טבילת אש ראשונה בשבילנו במעמד כזה ונלחמנו בכל הכוח. אנחנו עם הפנים אל העתיד".

יו"ר איגוד הכדורמים רויטל גלוסקא כהן: "כל הכבוד לנבחרת ולצוות המקצועי. הצלחות רבות עוד מחכות בהמשך. נמשיך לחלום בגדול ולעבוד קשה עבור כל חלום וחלום".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר