צילום: דוברות בני סכנין // קלאודמיר פריירה. בשנתיים הקרובות בדוחא

לא עוצרת: קלאודימיר חתם בבני סכנין

הקשר הברזילאי של בית"ר ירושלים מצטרף לחוליית קישור מרשימה עם עטאא ג'אבר, מהראן ראדי ופיראס מוגרבי • "תהיה קבוצה אטרקטיבית בעונה הקרובה", אמרו במועדון

בני סכנין סיכמה על החתמתו של הקשר הברזילאי קלאודימיר פריירה, ששיחק בשנים האחרונות בבית"ר ירושלים. הקשר בן ה-33, שהבין כי הוא לא נמצא בתכניות של בית"ר לעונה הקרובה, המתין להצעה ולמרות התעניינות מצד הפועל חיפה, היתה זו סכנין שהאיצה את המשא ומתן ביממה האחרונה וסגרה את הפרטים. 

היום (רביעי) חתם קלאודימיר על חוזהו והוא ייצא עם סכנין למחנה האימונים של הקבוצה בפולין. מאמנה של סכנין בני בן זקן לחץ להחתים את הברזילאי הוותיק אותו אימן בעונה שעברה בבית"ר.

קלאודימיר היה אחד הזרים המצטיינים בעונה שעברה וכבש תשעה שערים במדי בית"ר ירושלים מעמדת הקשר האחורי. הוא מצטרף לחוליית קישור מרשימה מאוד של סכנין הכוללת בין היתר את עטאא ג'אבר, מהראן ראדי ופיראס מוגרבי. 

"תהיה קבוצה אטרקטיבית בסכנין בעונה הקרובה", אמרו בהנהלת המועדון, "אנחנו פותחים עונה במגרש הביתי ששופץ, יש לנו קירוי גג לאוהדים ושחקנים טובים על הדשא. יש לנו  סגל שצריך להיות בפלייאוף העליון".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...