"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בשנת הלימודים תשע"ט: עוד סייעת בריאות בגני הילדים

המערכת מגיבה למחאת ההורים: תלמידי בי"ס המתמודדים עם אלרגיות למזון יזכו בסייעות רפואיות כרגיל - והתקנים לא יבוטלו • בגני ילדים שבהם ישנה סייעת אחת - תתווסף עוד סייעת • בנוסף יוקם צוות לגיבוש עבודה מקיפה לגבי התנאים לקבלת סיוע רפואי

, עודכן
0
המחאה עושה את שלה // צילום: יהושע יוסף ,
המחאה עושה את שלה // צילום: יהושע יוסף

בתגובה למחאת ההורים ולסכסוך העבודה שעליו הכריזה הסתדרות המורים, החליטו משרדי החינוך והבריאות, יחד עם השלטון המקומי, לא לבטל את התקנים של הסייעות הרפואיות בבתי הספר היסודיים. לפי ההחלטה, הסייעות הרפואיות של תלמידים עם אלרגיות למזון, ימשיכו לפעול בשנת הלימודים הקרובה (תשע"ט) באותה מתכונת כפי שפעלו בשנים האחרונות.

בנוסף סוכם כי במהלך השנה יוקם צוות שיבצע עבודה מקיפה ויסודית באשר לתנאים לקבלת סיוע רפואי, "כדי לגבש בעבור התלמידים עם האלרגיות למזון מענים מיטביים וראויים", כך נאמר. החלטות הצוות ייושמו בשנה שלאחר מכן (תש"פ).

הגופים הודיעו עוד כי בשנת הלימודים תשע"ט תתווסף סייעת רפואית בגני ילדים שבהם ישנה סייעת אחת. בגנים שבהם יש שתי סייעות לגננת, כחלק מרפורמת הסייעות של משרד החינוך, שתיהן תוכשרנה ותקבלנה גמול על מתן מענה לילדים האלרגנים בעת הצורך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר