"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תיעוד: ניסתה ללטף כריש בניגוד להוראות, והותקפה על ידו

אוסטרליה: מליסה נגעה בגבו של הכריש המבוהל, שמשך אותה למים • המבקרים האחרים באתר הצליחו להוציא אותה • האצבע ניצלה למרות פגיעה שהגיעה עד לעצם • מליסה: "טעיתי, צריך לזרוק לכרישים אוכל מרחוק ולתת להם לחיות מבלי לגעת בהם"

, עודכן
0
תקיפת הכריש // צילום מסך ,
תקיפת הכריש // צילום מסך

"הרגשתי את הכריש מושך אותי והיה לי לחוץ עצום על היד": הטיול של מליסה ברונינג (34), מהעיר פרת' באוסטרליה, כמעט הסתיים באסון כבד, לאחר שהותקפה על ידי כריש אותו רק רצתה ללטף.

במסגרת הטיול שלה היא הגיעה למפרץ דוגונג במערב אוסטרליה, שם ניתן להאכיל כרישים שמגיעים עד החוף. בשלב הזה החליטה מליסה, בניגוד להוראות שנראו לה מיותרות, לגעת בגבו של הכריש, מעשה שעלה לה כמעט באצבע שלה.

עוד בשווה קליק

צפו: טיל יפני התפוצץ לאחר שיגורו

ניסה להציץ במצלמה נסתרת שהתפוצצה עליו

הכריש המבוהל מהמגע תפס את האצבע של מליסה וסחב אותה אחריו אל תוך המים. למזלה של מליסה האנשים שהיו לידה הוציאו אותה מיד מהים והאצבע ניצלה למרות פגיעת נשיכה שהגיעה עד העצם.

מזל גדול. מליסה ברונינג // צילום: פייסבוק

"הרגשתי את הכריש מושך אותי והיה לי לחץ עצום על היד. לדעתי הוא היה מבוהל בסיטואציה הזו ממש כמוני" סיפרה מליסה אחרי האירוע המפחיד, אמרה ברונינג. המטיילת הוסיפה כי "בעצם זו היתה טעות שלי, צריך לזרוק לכרישים אוכל מרחוק ולתת להם לחיות בלי לגעת בהם. ידעתי שאסור ללטף כריש, אבל לא עמדתי בפיתוי, את הלקח שלי אני למדתי. אנשים צריכים להניח לבעלי החיים האלה מבלי להפריע להם".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר