"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הפעם זה קורה: תמונות ראשונות מהחתונה של דודו אהרון
אחרי הסאגה של האירוסים וביטולם, אחרי כשפים וראיונות אין ספור במדורי הרכילות, הזמר צעד עם בת זוגו נטלי לוי אל עבר החופה • באמת, היינו שם כדי לוודא
צילום: קמליה אומנות הצילום בע"מ // הזוג אהרון

הפעם זה קורה: תמונות ראשונות מהחתונה של דודו אהרון

אחרי הסאגה של האירוסים וביטולם, אחרי כשפים וראיונות אין ספור במדורי הרכילות, הזמר צעד עם בת זוגו נטלי לוי אל עבר החופה • באמת, היינו שם כדי לוודא

ערן סויסה
, עודכן

ציפורה רגועה ומאושרת:הזמר דודו אהרון התחתן עם בת זוגו נטלי לוי. האירוע, בהפקת אירית רחמים, התקיים אמש (ראשון) בגן האירועים Fifty Eight.

אל החופה ילווה את הזוג המאושר עידן רייכל ובאירוע צפויים להופיע ליאור נרקיס, אייל גולן ומשה פרץ. על האוכל הופקד השף אביב משה, על השמלה של הכלה עובד כהן ועל האיפור אחראי מאפר הסלבס הבלתי מעורער מיקי בוגנים.

כזכור, אהרון היה מאורס בעבר לשיר רוזנבלום ומי שפחות אהבה את הרעיון היא אמו ציפורה, שהתבטאה באופן חריף נגדה והקשר בינם לבין בנם נותק. הקשר חודש לאחר שהזוג נפרד וביטל את החתונה.


כן, הפעם זה קורה // צילום: קמליה אומנות הצילום בע"מ

את הנשיקה הזאת אפילו ציפורה אישרה // צילום: קמליה אומנות הצילום בע"מ

היא אפילו הגיעה בעצמה!
// צילום: קמליה אומנות הצילום בע"מ

רגע לפני החופה
// צילום: קמליה אומנות הצילום בע"מ

לא כלה היתה דרכו לחופה, אבל בסוף זה קורה //צילום: קמליה אומנות הצילום בע"מ

אין מה להגיד, השקיעו
// צילום: קמליה אומנות הצילום בע"מ
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...