"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אלפים עלו לקבר של הרבי: "ידע להגיע לכל יהודי"

לרגל יום ההילולה הגיעו חסידי חב"ד רבים לקברו בניו יורק • ראש תנועת צעירי חב"ד: "אנו פועלים גם היום מכוח חזונו"

,עודכן
קברו של הרבי // צילום: בנצי ששון

אלפי חסידי חב"ד ומוקיריו שלהרבי מלובביץ'ממדינות רבות בעולם, עלו בימים האחרונים לקברו, שבשכונת קווינס שבניו יורק, לרגל יום ההילולה השנתי שלו שחל אמש (שבת) בתאריך ג' בתמוז. המבקרים הרבים, מישראל, מארה"ב, מאירופה וממדינות נוספות ברחבי העולם, הקימו אוהלים גדולים בסמיכות לקברו של הרבי והעבירו במקום את השבת. אחרים השתכנו בקרוואנים ממונעים.

עוד על הרבי מלובביץ' בערוץ יהדות

-המשיחיסטים עדיין משוכנעים: הרבי לא מת

-למכירה: פירורי מצה ועוגת דבש עבשה

הרבי מנחם מנדל שניאורסון, שהחל את הנהגת חב"ד בשנים שלאחר השואה, שיקם את שארית הפליטה והחל לשלוח אל חסידיו לשמש ככתובת יהודית בכל רחבי העולם, מאה מדינות נכון לעכשיו, כדי להבטיח את עתיד העם היהודי.

אלפים התפללו // צילום: בנצי ששון

קברו של הרבי // צילום: בנצי ששון

הוא היה מעורב מאוד בנעשה בישראל, ורבים בהנהגת המדינה ובצה"ל הרבו להתייעץ עימו ולקבל את השקפותיו וברכותיו. "הרבי ידע כיצד להגיע לכל יהודי באשר הוא, לא משנה מצבו הרוחני או הגשמי. אצל כל אחד הוא ידע לעורר את הנקודה הבסיסית המשותפת לכל עם ישראל ולהשפיע על בן שיחו להפוך את העולם למקום טוב יותר ומאיר", אומר הרב יוסף אהרונוב ראש תנועת צעירי חב"ד. "גם כיום, חב"ד פועלת מכח חזונו המדהים של הרבי וביום ההילולא שלו, כולנו מתחברים עוד יותר אליו ולמורשתו".

מאות אלפי אנשים מרחבי העולם ומכל גווני הקשת היהודית נפגשו על הרבי מלובביץ וביקשו את ברכתו ועצתו, בהם ראשי ממשלת ישראל, נשיאי המדינה ואישי צבא וביטחון. בין 1986 ל-1992 התקיים מעמד "חלוקת הדולרים לצדקה", שבמסגרתו חילק מדי יום ראשון שטרות של דולר אחד למבקריו במטרה שיגיעו לצדקה ובמעמד זה נהג לעיתים להוסיף מילות ברכה או מענה קצר לשאלות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר