מילקי דל לקטוז // צילום: יח"צ

בשורה לרגישים: מילקי דל לקטוז

דני, דנונה, גמדים ומילקי דל לקטוז מעכשיו על המדפים • זוגלובק מתחדשים בסדרת מאפים מופחתי שומן עם מיקי שמו

לשמחתם של הרגישים ללקטוז: שטראוס משיקה לראשונה מילקי דל לקטוז. גביע המילקי מסדרת הדל הלקטוז מכיל פודינג שמכיל פחות מאחוז לקטוז במוצר ולמעשה עומד בתקן הישראלי לחלב דל לקטוז.

במסגרת השקה זו, שטראוס פיתחה את מוצריה המובילים בגרסה דלת לקטוז. בין המוצרים המוצעים ניתן למצוא: מארז רביעיית מילקי דל לקטוז, דני שוקולד דל לקטוז, דנונה 3% 200 גרם דל לקטוז וגמדים.

ושימו לב לבשורה האמתית: מחירי המוצרים יהיו כמחירי המוצרים הרגילים ולא ימכרו במחירים יקרים יותר.

קטגוריית החלב דל ונטול לקטוז מגלגלת כ-44 מיליון שקלים בשנה ומהווה כ-3 אחוזים משוק החלב בישראל. תחום מוצרי דלי לקטוז בקטגוריית החלב בישראל הינו מנוע צמיחה של הקטגוריה. לצד קטגוריית החלב דל לקטוז של יטבתה, משיקה שטראוס מוצרים דלי לקטוז במגוון רחב של קטגוריות.

המודעות לרגישות ללקטוז הולכת ועולה בשנים האחרונות והיא חוצת גילאים אך נוטה להיות עוצמתית יותר בקרב דור ה-Y וילדיהם. פיתוח המוצר בדנונה מתבצע בזכות הטכנולוגיה החדשה של המחלבה לפירוק הלקטוז. פיתוח המוצרים האחרים בקטגוריה הושג הודות להתאמת המתכון לרכיבים ללא לקטוז או דלי לקטוז כגון שמנת על פני חלב.

 

מיקי שמו בסדרת מאפים לזוגלובק

חברות מזון ומוצרי אפיה רבות משתפות פעולה עם שפים וקונדיטורים מובילים. בין שיתופי הפעולה בתחום המזון אפשר למצוא את סלטי צבר בשיתוף רפי כהן, את גלידות קרמסימו של גלידות שטראוס בשיתוף פעולה עם קרין גורן ואת מוצרי סוגת בשיתוף פעולה עם ארז קומורובסקי.

החברות משקיעות לא מעט כסף בשיתופי פעולה אלה משום שהם מוסיפים מימד של אמינות למוצרים ושל מקצועיות. השף קונדיטור מיקי שמו נבחר להוביל את סדרת המאפים של זוגלובק "על מנת לחבר את המאפים למומחיות ובולטות אל מול המתחרים", כך לפי זוגלובק.

סדרת מאפים חדשה // צילום: יח"צ

הסדרה החדשה היא סדרת מאפים ללא חומרים משמרים. בשלב הראשון תצא זוגלובק עם שלושה מוצרים: בצק שמרים, בצק פילס ובצק עלים מופחת שומן. בהמשך השנה תתרחב הסדרה עם מוצרים חדשים נוספים בתחום כדוגמת בצק עלים, בצק פריך, בצק פריך למאפים מלוחים וריבועי בצק עלים.

תמונתו של שמו תופיע על גבי סדרת הבצקים לאפייה ביתית של זוגלובק ובנוסף יככב שמו בסדרת סרטוני רשת לאפייה ביתית לצד מנכ"ל זוגלובק, אלי זוגלובק, באינטרנט וברשתות החברתיות. שוק האפייה הביתית (בצק קפוא) גילגל כ-110 מיליון שקלים בשנת 2017, השוק צמח ב25.2% מתחילת השנה. זוגלובק מהווה שחקנית מרכזית בקטגוריה עם 13.4% מנתח שוק כספי של הקטגוריה.

מחיר: 12.9-15.9 שקלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...