אריאה הרגאט // צילום: EPA

כך תתלבשי כמו הכוכבות בפסטיבל קאן

פסטיבל הסרטים ידוע ברגעי האופנה הנדירים שבו. איתרנו ברשת את השמלות הכי דומות לאלה של הכוכבות. הכיני את האשראי

פסטיבל הסרטים ה-71 שנערך קאן, צרפת יצא לדרך וכלל מראות שכדאי לאמץ בקיץ הקרוב. בנוסף לפרמיירות של סרטים, נופים עוצרי נשימה של דרום צרפת וסלבריטאים ודוגמניות ששהו בכל מקום, הפסטיבל ידוע ברגעי האופנה הגדולים שלו.

השנה אירוע הפתיחה החגיגי התקיים ב-8 במאי והחגיגות ימשיכו עד ה-19 במאי, מה שמאפשר לנו לקבל כמעט שבועיים שלמים של מראות אופנתיים ומעניינים. בנוסף לכוכבות הבינלאומיות, שמחנו לראות ייצוג מכובד של פאשניסטות ישראליות שלבשו שמלות ממיטב המעצבים הישראלים, בהן דנה זרמון שלבשה שמלה לבנה של גליה להב, אנה אהרונוב בשמלת פרנזים לבנה של המעצבת הישראלית דנה הראל, אלכסה דול בטוטאל לוק שחור עם כובע רחב שוליים של ויוי בלאיש ומורן אטיאס, שהופיעה על השטיח האדום בשמלה קלאסית ואלגנטית בשחור ולבן של אלברטה פארטי. 

רובינו לא יכולים להרשות לעצמינו להתלבש כמו הכוכבות הגדולות, בעיקר בגלל העלויות הנדרשות לשלם על בגדי מעצבים. לכן, גיבשנו אוסף של מראות דומים של חלק מהמראות הזוהרים שנראו בפסטיבל, כדי שתוכלו גם אתן להרגיש כמו כוכבות הוליוודיות. 

בלה חדיד

בלה חדיד הייתה נראית כמו הכוכבות ההוליוודיות של פעם, עם שמלה אלגנטית בצבע נחושת מטאלית שמי שעיצבה אותה עבורה היא מריה גראציה צ'יאורי, המנהלת האומנותית של דיור. אם תרצו את הלוק לעצמכן, תוכלו למצוא שמלה דומה באתר של Saks Fifth Avenue במחיר של 1,832 שקלים של המעצב בדג'לי מישקה. המידות שנותרו הן 10-14 במידות אמריקאיות.

צילום: EPA

איפה תמצאי את השמלה? ממש כאן

 

לופיטה ניונג'ו

דיור הוט קוטור הלבישו גם את לופיטה ניונג'ו, שכבר מזמן ביססה את עצמה כאייקון אופנה בתעשייה. גם הפעם היא לא אכזבה ולבשה שמלה לבנה עם חלק התחתון מלא בנוצות לבנות. אם תרצו גם אתן להראות במראה נוצתי ולבן תוכלו לרכוש את השמלה הזו באתר HERVE LEGER במחיר של 746 שקלים בלבד. 

צילום: EPA

איפה תמצאי את השמלה? ממש כאן

 

קייט בלנשט

קייט בלנשט שהשנה מכהנת בתפקיד נשיאת הפסטיבל, פתחה את האירועים בחליפה בצבע ורוד פסטל של סטלה מקארטני. מצאנו לכן חליפה דומה ולא פחות שיקית באתר של אסוס במחיר של 435 שקלים בלבד ובכל המידות. 

צילום: רויטרס

איפה תמצאי את החליפה? ממש כאן

 

ג'וליאן מור

הכוכבת ההוליוודית ,שלא זרה לנו על השטיח האדום, לבשה שמלת ערב אדומה של ג'יבנשי קוטור לאירוע הפתיחה החגיגי. תוכלו לשחזר את המראה הסקסי של השמלה האדומה באתר BOOHOO במחיר של 97 שקלים בלבד ואת הנעליים באתר של בלומינגדיילס במחיר של 318 שקלים.

צילום: AFP

איפה תמצאי את השמלה? ממש כאן

ואת הנעליים כאן

 

אריאה הרגאט 

השחקנית אריאה הראגט הגיעה לבושה בשמלת ערב בצבע ניוד עם פאייטים כסופים של המעצבים ראלף אנד רוסו. השמלה הייתה בחירה מעולה לשטיח האדום, כיוון שנצצה וזהרה עם כל הפלאשים של המצלמות. אם אתן חושקות במראה דומה, תוכלו למצוא באתר John Lewis אופציה דומה ולא רעה בכלל במחיר של 1,814 שקלים. 

צילום: EPA

איפה תמצאי את השמלה? ממש כאן

 

קנדל ג'נר 

מי שגנבה את ההצגה השנה ועשתה כותרות היא דוגמנית העל קנדל ג'נר שהגיעה בשמלת מיני שחורה נוצצת ושקופה של אלכסנדר וותייר, שלא השאירה הרבה מקום לדמיון. קנדל שילבה את השמלה הקטנה עם נעלי עקב שחורות קלאסיות של כריסטיאן לובוטין. אם תרצו מראה דומה ונוצץ כמו של קנדל ללא שקיפות, תוכלו למצוא אותו באתר BOOHOO במחיר של 44 שקלים בלבד. 

צילום: EPA

איפה תמצאי את השמלה? ממש כאן

 

אירינה שייק

הדוגמנית אירינה שייק הגיעה למסיבה בשמלת סטרפלס קטיפה בצבע ירוק בקבוק של אלברטה פארטי. גזרת השמלה הזכירה את דמותה המצויירת של ג'סיקה ראביט החושנית. באתר LIZ & LIZ שמשחזר מראות של סלבריטיז, תוכלו למצוא את השמלה במחיר של 640 שקלים בלבד ואף במגוון צבעים שונים לבחירה. 

צילום: EPA

איפה תמצאי את השמלה? ממש כאן

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...