"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אוהבים חופש? הכירו את עבודת החלומות
בחברת WOW מחפשים מטיילים שיסכימו לנפוש בנקודות הכי מעניינות בעולם - ולקבל כ-15,000 ש"ח בחודש • הפרטים: בפנים
לטייל בעולם עם חבר ולקבל משכורת // צילום: יח"צ

אוהבים חופש? הכירו את עבודת החלומות

בחברת WOW מחפשים מטיילים שיסכימו לנפוש בנקודות הכי מעניינות בעולם - ולקבל כ-15,000 ש"ח בחודש • הפרטים: בפנים

שמעון יעיש
, עודכן

אם נמאס לכם מעבודות משעממות כדאי שתכירו את ההצעה המעניינת של חברת התעופה האיסלנדית WOW. בחברת התעופה מחפשים מטיילים שיסכימו לנפוש בנקודות הכי מעניינות בעולם ויסכימו לקבל על כך תשלום.

נשמע כמו חלום? זה עוד לא הכל. החברה טסה ל-38 יעדים ברחבי העולם וביניהם ניו יורק, ברצלונה, סן פרנסיסקו, לונדון, פריז ואיך לא, גם תל אביב.

אם חשבתם שבמידה ותתקבלו לעבודה תאלצו לעבור את כל זה לבד אתם טועים, החבר הכי טוב שלכם מוזמן להצטרף אליכם ולקבל על כך תשלום בדיוק כמוכם – 4,000 דולרים לחודש שהם שווי ערך לכמעט 15 אלף שקלים.

בילוי בכל יעד ימשך בין יומיים לארבעה ימים כאשר כל ההוצאות כלולות. בימים שלא תטיילו באחד מיעדי החברה תשהו בדירה מפנקת בעיר רייקייאביק, בירת איסלנד יחד עם חברכם הטוב שילווה אתכם למסע.

כל מה שצריך כדי להתקבל לעבודת החלומות זה יכולות להתנסח ולייצר סרטונים מגניבים ברשתות החברתיות, לתפעל בצורה חלקה ומקורית את חשבונות הרשתות החברתיות ולהתנסח בצורה ברורה ומקורית.

כאן נרשמים לעבודה:https://travelguide.wowair.com/

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...