"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סקר מנדטים: הליכוד שומר על כוחו, בנט מתחזק
סקר של ערוץ הכנסת ו"פנאל פוליטיקס": 29 מנדטים לליכוד, רק 20 ליש עתיד • גבאי מרסק את המחנה הציוני ל-10 מנדטים
ישיבת ממשלה (ארכיון) // צילום: אלכס קולומויסקי

סקר מנדטים: הליכוד שומר על כוחו, בנט מתחזק

סקר של ערוץ הכנסת ו"פנאל פוליטיקס": 29 מנדטים לליכוד, רק 20 ליש עתיד • גבאי מרסק את המחנה הציוני ל-10 מנדטים

מערכת היום
, עודכן

סקר חדש של ערוץ הכנסת שנערך אתמול על ידי "פנאל פוליטיקס", והתפרסם היום (שני), מגלה שהליכוד זוכה ל-29 מנדטים, ושומר עלפער משמעותימיש עתיד, שזוכה ל-20 מנדטים בלבד.

הבית היהודי מפתיעה ומזנקת בסקר ל-12 מנדטים וחולפת על פני המחנה הציוני, שמקבלת 10 מנדטים בלבד, על פי המדגם ועוברת גם את הרשימה המשותפת, שיורדת ל-11 מנדטים.

מפלגת כולנו מתייצבת על 9 מנדטים, ואחריה יהדות התורה עם 7 מנדטים, מרצ עומדת גם היא על 7 מנדטים.

תוצאות הסקר // מתוך הטוויטר של ערוץ הכנסת

מפלגתה החדשה של חברת הכנסת אורלי לוי אבקסיס מצליחה שוב לעבור את אחוז החסימה, וזוכה ל-5 מנדטים, מספר דומה ל- 5 המנדטים שקיבלו ישראל ביתנו וש"ס בסקר.

לפי הסקר, לגוש הימין צפויים כ-72 מנדטים בהנחה שמחשיבים את כחלון ולוי-אבקסיס בתוכו, למרות המצב הקשה של דרעי וליברמן בסקרים.

מהסקר עולה גם כי רוב הציבור לא סבור שנתניהו העלה אתפסקת ההתגברותעל בג"צ כדי להוביל להקדמת הבחירות. כמו כן, 45% מהציבור סבורים שכחלון לא צריך להוביל לפירוק הקואליציה אם ראש הממשלה יתעקש על העברת פסקת ההתגברות. רק 23% ממצביעי כולנו חושבים כי כחלון צריך לפרק את הקואליציה כדי למנוע פסקת ההתגברות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...