"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח: יחידות חיזבאללה הוצבו בכוננות
דיווח לא מאומת בתקשורת הלבנונית: לאחר התקיפה בסוריה, אנשי יחידות הטילים של הארגון מתכוננים לעימות אפשרי • איראן: "ארה"ב תשא באחריות"
יחידת משגרי טילים של ארגון חיזבאללה | צילום: רויטרס

דיווח: יחידות חיזבאללה הוצבו בכוננות

דיווח לא מאומת בתקשורת הלבנונית: לאחר התקיפה בסוריה, אנשי יחידות הטילים של הארגון מתכוננים לעימות אפשרי • איראן: "ארה"ב תשא באחריות"

מערכת היום
, עודכן

דיווחים בלבנון: חיזבאללה הורה הבוקר (שבת) ליחידות משגרי הטילים שלו להתייצב בבסיסיהם ולעמוד בכוננות גבוהה לקראת עימות אפשרי עם ישראל, זאת בעקבותהמתקפה של ארה"ב ובנות בריתה נגד משטר אסד בסוריה.

העיתונאית הלבנונית סולום אנדרסון דיווחה ברשת החברתית טוויטר כי על פי דיווחים שטרם אומתו, הודעה נשלחה ליחידות משגרי הטילים של ארגון הטרור באזור הרמל שבדרום המדינה, הקורא להם להגיע לעמדותיהם ולעמוד ב"כוננות גבוהה".

בתוך כך, איראן הגיבה בזעם על התקיפה המשולבת של ארצות הברית, בריטניה וצרפת על מטרות של משטר אסד בסוריה.

משרד החוץ האיראני הזהיר בהודעה שפורסמה בכלי התקשורת הממלכתיים במדינה, כי להפצצות של בעלות הברית יהיו השלכות חמורות בסוריה ומחוצה לה.

"ארה"ב תיתן את הדין על פעולותיה", שר החוץ האיראני ג'ווד זריף // צילום: איי.פי

"ללא ספק, ארצות הברית ובעלות בריתה, שנקטו בפעולה צבאית נגד סוריה ללא כל ראיות אמיתיות נגדה, יצטרכו לתת את הדין על מעשיהן ההרפתקניים ברמה האזורית ומחוצה לה", נכתב בהודעת משרד החוץ האיראני.

נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, הודיע הלילה כי ארה"ב, צרפת ובריטניה החלו לתקוף יעדים בסוריה בתגובה לתקיפת הנשק הכימי הקטלנית שהתרחשה בשבוע שעבר. נשיא צרפת, עמנואל מקרון, ציין כי יעדי התקיפה הם מאגרי הנשק הכימיים של ממשל אסד. עדי ראייה בסוריה סיפרו כי הבחינו בפיצוצים באיזור הבירה דמשק וברשתות החברתיות הופצו סרטונים של טילים הפוגעים ביעדים שונים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...