"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"כבוד האדם חשוב מכבוד צלחת האליפות"

בהפועל חולון הגיבו לארוע התקיפה של השחקן, שעוכב לחקירה במשטרה: "גלן רייס הוא היסטוריה, אנחנו מרחמים עליו" • היו"ר איתן לנציאנו: "אני לא חושב שגלן יתנצל. הוא לא בן אדם כזה. אם היה לו ראש מסודר הוא לא היה בישראל"

,עודכן
0
צילום: דני מרון // הבעלים, שלמה אייזיק והיו"ר איתן לנציאנו. "גלן הוא היסטוריה"  ,
צילום: דני מרון // הבעלים, שלמה אייזיק והיו"ר איתן לנציאנו. "גלן הוא היסטוריה"

אחרי שעוכב הערב (שלישי) לחקירה במשטרה בעקבות התקיפה של גיא פניני, בהפועל חולון ערכו מסיבת עיתונאים מיוחדת בה נשפך אור על פרשת גלן רייס ג'וניור, ששוחרר לאלתר מהקבוצה.

לאחר כרבע שעה של חקירה, רייס שוחרר בערבות של צד ג' ותחת הנחייה שלא ליצור קשר עם המעורבים. כמו כן, לא עוכבה יציאתו מהארץ. ארי שמאי, פרקליטו של רייס, אמר אחרי הדיון: "צר לי כי המשטרה, כהרגלה, עושה יח'"צ על גבו של רייס. צח"מ איילון אמורים לחקור פשעים חמורים, ולא התלהטות יצרים תוך כדי משחק.אני שמח שבסופו של הליך, ההיגיון גבר על הייחצ'נות, ומרשי שוחרר".

כזכור, הכוכב הבלתי מעורער של הפועל חולון, שוחרר אמש מהקבוצה לאחר שחבט בפניו של גיא פניני, שפונה לבית החולים ואף נזקק לתפרים. האירוע הקשה התרחש בסיום ההפסד הביתי של חולון 94:89 להפועל גלבוע/גליל במסגרת המחזור ה-23 בליגת העל.

הבעלים, שלמה אייזיק סיפר: "היה אתמול אירוע חריג בצורה יוצאת דופן שחצה את גבולות ערכי המועדון ואת היעדים ששמנו לעצמנו במועדון ברוח הספורטיבית. חשוב לי להדגיש את העובדה שמסתכלים עלינו המון משפחות ויש גבולות שאנחנו לא יכולים לחצות אותם".

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

"ההחלטה להיפרד מגלן הייתה מהירה. כבוד האדם קודם לכבוד הצלחת. זו הרוח החולונית. כך היה וכך יהיה. מהאירוע הזה נצמח עוד יותר. גלן רייס הוא היסטוריה אנחנו לא נחזיר אותו למועדון שלנו".

גלן רייס ג'וניור. בהפועל חולון מרחמים עליו // צילום: אודי ציטיאט

היו"ר איתן לנציאנו הסביר: "אני לא חושב שגלן רייס ג'וניור יתנצל. הוא לא בן אדם כזה. אנחנו לא הגשנו את התלונה במשטרה נגדו. אני חושב שבסופו של דבר הוא ישוחרר וילך הביתה. ההתנהגות שלו לא מאפשרת לו להישאר איתנו".

"כאשר הבאנו את גלן ידענו מה אנחנו מביאים לחולון. לא ציפינו שיקרה מה שקרה. מבחינה מקצועית הצלחנו בגדול איתו. כולם יזכרו פה להמון שנים את התרומה שלו. הצד השני שלו שהוא הראה אתמול - זה היה קו אדום עליו לא יכולנו להבליג. החלטנו לנתק קשר איתו ולשחררו.

"התחלנו את העונה בלי רייס ונמשיך בלעדיו. זה קרה. אנחנו ממשיכים עם המטרות שלנו. אין לנו כוונה לוותר על שום תואר. אני בטוח שבתור בן אדם אם היה לו ראש מסודר הוא לא היה פה. נזכור אותו לתמיד. הביא גביע, עשה הצגות. אבל זו היסטוריה, ואני מרחם עליו. זה לא תלוי בו. אם היה לו ראש מסודר הוא לא היה בישראל".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר