"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווחים בסוריה: 14 הרוגים בתקיפה האווירית, ביניהם אנשי משמרות המהפכה
הסורים טוענים כי הבסיס הצבאי T4 הסמוך לחומס הותקף הלילה מהאוויר • תחילה ייחסו הסורים את התקיפה לארה"ב; הפנטגון: "איננו מעורבים" • מדובר בבסיס ממנו יצא המל"ט האיראני לשטח ישראל לפני כחודשיים
התקיפה הלילה בשדה התעופה T4

דיווחים בסוריה: 14 הרוגים בתקיפה האווירית, ביניהם אנשי משמרות המהפכה

הסורים טוענים כי הבסיס הצבאי T4 הסמוך לחומס הותקף הלילה מהאוויר • תחילה ייחסו הסורים את התקיפה לארה"ב; הפנטגון: "איננו מעורבים" • מדובר בבסיס ממנו יצא המל"ט האיראני לשטח ישראל לפני כחודשיים

מערכת היום
, עודכן

מי ביצע תקיפה לילית בסוריה?הטלוויזיה הממלכתית בסוריה דיווחה הלילה (שני) על תקיפתו של בסיס אווירי ממזרח לעיר חומס. על פי הדיווחים הסוריים, 14 בני אדם נהרגו וכ-20 נפצעו בתקיפה, כשבין ההרוגים גם איראנים חברי משמרות המהפכה.

רשת אל מיאדין הלבנונית דיווחה כי המטוסים התוקפים שיגרו את הטילים מהמרחב האווירי של לבנון.

תחילה האשימו בסוריה כי הפצצת הבסיס האוויר T4 היא פעולה אמריקנית בתגובהלתקיפה הכימיתשביצע צבא אסד בדומא, בה נהרגו יותר מ-200 אזרחים.

בארה"ב מכחישים את התקיפה

אולם, הפנטגון מיהר להכחיש את הדברים, בהודעה מוושינגטון נאמר כי ארה"ב לא ביצעה תקיפה מהאוויר "נכון לעכשיו". "ארצות הברית לא אחראית לתקיפה מהאוויר של הבסיס בחומס, נעשים מאמצים להשגת פתרון באמצעים דיפלומטיים", נכתב.

איש צבא סורי צוטט בכלי התקשורת כשהוא טוען כי מערכת ההגנה האווירית בסוריה הצליחה ליירט שמונה טילי שיוט שנורו לעבר הבסיס, ממנו יוצאים באופן קבוע מטוסים לתקיפת מעוזים של המורדים, וכן שוכנים בו כוחות רוסיים.

בסיס T4 הוא הבסיס ממנו שיגרו האיראנים את מל״ט לישראל לפני כחודשיים. המל"ט הופל על ידי חיל האוויר, באירוע שבו גם הופל מטוס f-16 מעל שטח ישראל. בצה"ל סירבו להגיב לגבי מעורבות בתקיפה.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...