"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מכה לפני החג: מחירי הדלק יזנקו
מחירו של ליטר בנזין בשירות עצמי יעלה למחיר של 6.35 שקלים • הסיבה: עלייה חדה במחירי הנפט בשווקי העולם
בשורה לצרכנים: מחירי הדלק יורדים | צילום: יהושע יוסף

מכה לפני החג: מחירי הדלק יזנקו

מחירו של ליטר בנזין בשירות עצמי יעלה למחיר של 6.35 שקלים • הסיבה: עלייה חדה במחירי הנפט בשווקי העולם

זאב קליין
, עודכן

חדשות רעות לנהגים:מחיר הדלק יזנקו במוצאי שבת- בלילה שבין 31 למרץ ל-1 באפריל - ב-17 אגורות לליטר, ומחירו של ליטר בנזין בשירות עצמי יעלה למחיר של 6.35 שקלים, התייקרות חדה של 2.75 אחוזים. בעמדות השירות מלא, בצירוף עמלת מתדלק בסך 20 אגורות, ליטר בנזין יעלה למחיר של 6.55 שקלים. ה

משמעות ההחלטה היא שהחל ממוצאי שבת בחצות נשלם עוד 6.5 שקלים/8.5 שקלים על תדלוק מיכל דלק מלא של 40/50 ליטר.

הזינוק במחירי הדלק מיוחסים להתייקרות החדה במחירי הנפט בעולם, כאשר מחירה של חבית נפט גולמי זינק במרץ ב-6.5 אחוזים ליותר מ-65 דולרים לחבית. מחירה של חבית נפט מסוג ברנט זינק שוב מעל ל-70 דולרים לחבית.

למעט הפסקה זמנית בחודש שעבר, מחירי הדלק בישראל עולים לאחרונה ברצף ומאז ינואר 2017 מחירי הדלק בישראל התייקרו ב-55 אגורות לליטר. כך שעל תדלוק מיכל דלק מלא של 40/50 ליטר אנחנו נשלם באפריל עוד 22 שקלים/27.5 שקלים יותר ממה ששילמנו בינואר 2017

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...