"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רן גואטה הוא המנכ"ל החדש של הקאמרי
בכך הסתיימה הדרמה שהתחוללה בשבועות האחרונים בתיאטרון בעקבות פרישתו המפתיעה של שמוליק יפרח מהתפקיד • יפרח נכנס לתפקיד רק לפני שנה כשהחליף את נעם סמל • רן גואטה (43) היה המנכ"ל של תיאטרון אורנה פורת לילדים ונוער
תיאטרון הקאמרי | צילום: משה שי

רן גואטה הוא המנכ"ל החדש של הקאמרי

בכך הסתיימה הדרמה שהתחוללה בשבועות האחרונים בתיאטרון בעקבות פרישתו המפתיעה של שמוליק יפרח מהתפקיד • יפרח נכנס לתפקיד רק לפני שנה כשהחליף את נעם סמל • רן גואטה (43) היה המנכ"ל של תיאטרון אורנה פורת לילדים ונוער

מאיה כהן
, עודכן

המנכ"ל החדש של תיאטרון הקאמרי הוא רן גואטה, מי שכיהן ב-11 השנים האחרונות כמנכ"ל תיאטרון אורנה פורת לילדים ונוער. בכך הסתיימה הדרמה שהתחוללה בשבועות האחרונים מאחורי הקלעים של הקאמרי בעקבות התפטרותו המפתיעה של שמוליק יפרח מתפקיד מנכ"ל התיאטרון, פחות משנה לאחר שנכנס לתפקיד.

רן גואטה// צילום: כפיר בולוטין

גואטה (43) כיהן בעבר כמנכ"ל תיאטרון גבעתיים וכמנכ"ל תיאטרון הפרינג' בבית ציוני אמריקה. ההחלטה למנות אותו לתפקיד מנכ"ל הקאמרי התקבלה היום (ה') על ידי מועצת הנאמנות של התיאטרון, שבראשה עומד ראש עיריית תל אביב, רון חולדאי. זאת לאחר שבתחילת השבוע לא הצליחו חברי הוועד המנהל של התיאטרון לגבש החלטה ולהסכים בתמימות דעים על זהות המנכ"ל החדש. חלקם סברו שצריך למנות ועדת איתור ולצאת למכרז חדש.

שמוליק יפרח הודיע לפני מספר שבועות כי הוא עוזב את תפקיד מנכ"ל הקאמרי "בשל נסיבות משפחתיות בלתי צפויות". זאת פחות משנה לאחר שנכנס לתפקיד במקומו של נעם סמל, המנכ"ל המיתולוגי של הקאמרי שפרש לאחר 25 שנה בתפקיד.

מהתיאטרון נמסר אתמול כי "סמל ישוב לקאמרי כיועץ חיצוני, מתוך רצון לסייע לגואטה להשתלב בתיאטרון ולהעביר לו תהליך חפיפה מסודר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...