משום מה הפאדג' לא ממש נפוץ במחוזותינו, אבל זה הזמן לתת לו את המקום המגיע לו.
אם אתם חוששים מהמתכון, אין לכם שום סיבה, בגרסה שלנו הוא כל כך פשוט להכנה וכל כך טעים, הילדים שלי קוראים לו "טופי של בית". והיופי? יש לכם קינוח שהוא גם חטיף כשר לפסח.
המצרכים להכנת הפאדג':
180 גרם מרשמלו
2 כפות מים
50 גרם חמאה
400 גרם שוקלד לבן
2 כפות מחית תותים, או ריבת תות
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
כפית שמן
פאדג' שוקולד טעים
ההכנה:
1. מכניסים לסיר את המרשמלו, המים והחמאה. מערבבים על אש נמוכה עד שהמרשמלו נמס לחלוטין.
2. קוצצים את השוקולד הלבן
3. מסירים מהאש ומוסיפים לסיר את השוקולד ומערבבים עד שמקבלים תערובת אחידה.
4. מחלקים את התערובת לחצי ומוסיפים מחית תות למחצית אחת. מערבבים לאיחוד.
5. מערבבים חזרה את שתי התערובות ליצירת מראה שיש, שופכים לתבנית מרופדת בנייר אפיה, מיישרים ומכניסים למקרר להתקשות.
6. ממיסים את השוקולד המריר במיקרו או על באן-מארי. מוסיפים שמן ומערבבים היטב.
7. חותכים את הפאדג' לקוביות בגודל כ-2X2 ס"מ, טובלים כל קוביה בשוקולד ומניחים על נייר אפייה להתקשות.
8. אוכלים ובתיאבון
לעוד מתכונים של מיס פטל: https://www.facebook.com/misspetelStudio/
