"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הורה בבכורה: "ישראל שלי" בביצוע ארזי ונרקיס
השיר שחובר במיוחד לחגיגות ה-70 למדינת ישראל בביצוע ירדנה ארזי וליאור נרקיס מוגש לקהל קוראי "ישראל היום" בבכורה • השיר ילווה את ריקודי ההורה שישוחזרו ב-20 במאי, יום הכרזת המדינה
צילום: יח"צ // נרקיס, רגב וארזי

הורה בבכורה: "ישראל שלי" בביצוע ארזי ונרקיס

השיר שחובר במיוחד לחגיגות ה-70 למדינת ישראל בביצוע ירדנה ארזי וליאור נרקיס מוגש לקהל קוראי "ישראל היום" בבכורה • השיר ילווה את ריקודי ההורה שישוחזרו ב-20 במאי, יום הכרזת המדינה

ערן סויסה
, עודכן

ההורה יוצאת לאור:היום (א') יוצא לתחנות הרדיו השיר "ישראל שלי", שיר ההורה הרשמי שחובר במיוחד לחגיגות ה-‭70‬ למדינת ישראל. השיר, בביצוע ירדנה ארזי וליאור נרקיס, נכתב על ידי יוסי ואוראל גיספן ועל העיבוד המוזיקלי הופקד יעקב למאי.

השיר ילווה את ריקודי ההורה שישוחזרו לראשונה אחרי ‭ 70‬שנה בדיוק ביום שישי, ה' באייר, יום הכרזת המדינה המקורי. המרקיד וכוריאוגרף ריקודי העם גדי ביטון חיבר ריקוד מיוחד לשיר "ישראל שלי", ועל פי התכנון, את הריקוד הזה ילמדו עשרות אלפים בחודש הקרוב כדי להיות מוכנים לשחזור חגיגות הכרזת המדינה בכל הארץ. הריקוד יתבצע ב-‭20‬ במאי בשעה‭ ,16:00 ‬מיד אחרי השמעת הכרזת המדינה המקורית. עוד קודם יתקיימו צילומי הקליפ ביום שלישי,‭ 20 ‬במארס, במתחם התחנה.

על הפקת השיר והקליפ ל"ישראל שלי" הופקדה טלי אשכולי ועל הייעוץ האמנותי גברי מזור. שרת התרבות והספורט מירי רגב אמרה כי "שיר ההורה 70 בביצוע המדהים של ליאור נרקיס וירדנה ארזי מבטא את האחדות ואת השמחה שקיימות בעם ישראל. בה' באייר השנה נשחזר את הכרזת המדינה, שבמסגרתה המוני בית ישראל יצאו בריקודי הורה".

ירדנה ארזי אמרה כי "ההיסטוריה המשותפת של כולנו תמיד לוותה על ידי שיר או ריקוד. זה מחמם את הלב שיש לנו שיר עם חדש, שכולם ירקדו לצליליו בה' באייר. לישראל יש פסקול, מריקודי ההורה ועד 'מהפכה של שמחה'". ליאור נרקיס אמר כי "השיר 'ישראל שלי' מעלה חיוך, גאווה ורצון לרקוד. יש בו מסר של אחדות ושמחה, וזה בדיוק מה שנחוץ לנו בחגיגות ה-‭70‬ למדינת ישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...