"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לטייל בפארקים של דיסני מהכורסא: גוגל הוסיפו את הפארקים לשירות המפות
אם אתם רוצים להמנע מהתורים ומהחום, ומעולם לא ביקרתם בפארקים של דיסני, זו ההזדמנות שלכם: גוגל הוסיפה אותם ל-Street View בשירות המפות שלה
הפארקים של דיסני בגוגל // לבקר בעולם של אוואטר בלי לקום מהכיסא // צילום: צילום מסך

לטייל בפארקים של דיסני מהכורסא: גוגל הוסיפו את הפארקים לשירות המפות

אם אתם רוצים להמנע מהתורים ומהחום, ומעולם לא ביקרתם בפארקים של דיסני, זו ההזדמנות שלכם: גוגל הוסיפה אותם ל-Street View בשירות המפות שלה

אסף גולן
, עודכן

אם אתם רוצים לטייל בפארקים של חברת דיסני, בארצות הברית, למשל וולט דיסני וורלד באורלנדו או דיסנילנד בקליפורניה, יש לנו בשורה טובה מאד עבורכם. חברת גוגל מפות בשיתוף פעולה עם חברת דיסני העלתה עכשיו לאתר שלה את הצילומים של כל הפארקים מכל רחבי הגלובוס. כך אתם יכולים ממש לטייל לבדכם ללא דוחק והמון מסביב בפארקים השונים בהם אפקוט, ממלכת הקסם, אולפני הוליווד ועוד.

במילים אחרות כעת אתם יכולים לטייל דרך המסך במיטב האטרקציות שקיימות בעולם, ולקבל את התחושה של להיות באתרים הללו, והכל מבלי לזוז מהכורסא בבית. באופן הזה גם תוכלו לצפות במיטב התמונות של מיקי מאוס, מיני מאוס וכוכבי ילדות אחרים כשברקע אתם יכולים להאזין למוזיקה השמחה של הפארקים. אתם גם יכולים לתכנן כך טיולים מראש במקומות האלו ולהסביר לילדים את המסלול והיכן תהיו. לנוחותכם, צירפנו את הכתובות בגוגל מפות של כל אחד מהפארקים. תהנו:

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...