הערב (ה') תגיע לסיומה העונה הראשונה של הסדרה "הרמון" (רשת 13, 21:00). הסדרה בכיכובו של אלון אבוטבול מבוססת בחופשיות על סיפורו של גואל רצון, שניהל כת עם עשרות נשים וילדים, והצליחה לעורר באזז משמעותי במהלך שידורה.
העונה הראשונה מסתיימת. "הרמון"// צילום: טל גבעוני
אם צפיתם בעונה הזו בוודאי יכולתם להבחין בדין גרבר, שגילם את דמותו של דורי, הצעיר שתמר (שירה האס) מאוהבת בו, ואחרי שהוא מגלה כיצד היא חיה - מעדיף לנתק איתה קשר. גרבר (22), שנולד ברמת השרון, משחק גם בסדרת הנוער "כדברא" (המשודרת בערוץ טין־ניק לצופי yes). זוגתו בסדרה, השחקנית גילי איצקוביץ', היא גם זוגתו בחיים. ויש עוד פרט קטן בביוגרפיה שלו: גרבר הוא אחיה הצעיר של תניה גרבר, מי שהשתתפה בתוכנית "האח הגדול", זוגתו של שי חי. "בצילומים של 'הרמון' היה מדהים", אומר גרבר. מצד אחד יושבת גילת אנקורי מצד שני השחקנית שני קליין - מכל אחת מהן אפשר ללמוד המון. זו חוויה מטורפת".
הצלחת לייצר חברויות שם?
"כן. נוצרו חברויות קטנות עם שני קליין, טל טלמון ושירה האס".
אתה מקבל תגובות ברחוב?
"אני מקבל הרבה תגובות טובות. אנשים אומרים לי שלא ציפו ממני לעשות תפקיד כזה. זה היה אודישן מפתיע וחוויה מפתיעה. באמת יצא ממני משהו אחר בתפקיד הזה".
אתה רק בן 22. אתה מתכוון ללמוד משחק באופן מקצועי?
"אני חושב שזה הצעד המתבקש, בעיקר בישראל, כשאתה רוצה לכבוש גם את הבמה החיה. אני קצת קשה עם מסגרות, ואני קצת מרדן ושובב, אבל אני חושב שכן אמצא את עצמי בבית ספר למשחק במוקדם או במאוחר".
בשבוע הבא חוזרת העונה השנייה של "כדברא". איך זה לעבוד עם החברה שלך על הסט?
"זה דווקא נוח וכיף. אנחנו מייעצים אחד לשני, עושים חזרות בבית, רואים את הסדרה יחד. ל'כדברא' התקבלתי ממקום מאוד בתולי וזך. כשקיבלתי את 'הרמון' היה בי פשן והייתי נחוש שזה יהיה כרטיס הביקור שלי לעולם הגדולים. עבדתי על התפקיד בהתאם - ואני מניח שאראה אם זה עבד לי".
אז המטרה היא עולם המבוגרים?
"אני מאוד רוצה, אבל יש לי קצת בייבי פייס וזה מגביל אותי לתפקידים של ילד או נער. אני מאמין שבסופו של דבר אצליח".
אל אחותך נחשפנו ב"האח הגדול". יש סיכוי שגם אתה תלך לריאליטי?
"הדרך שלי היא אחרת. אני מעדיף לשמור את מי שאני לעצמי, ולעולם אציג שלל דמויות אחרות".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו