"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גופת המחבל הוחזרה; משפחת גולדין: "לממשלה אין כבוד"
הוריו של הדר גולדין ז"ל הגיבו בזעם על השבת גופתו של הרוצח מהר אדר: "עצוב שהממשלה הגיעה למצב שבו היא משקרת למשפחה שכולה" • לפי דיווחים פלשתיניים, ביום שישי הגיעה לבית-סוריכ גופתו של נימר אל-ג'מאל, שרצח שלושה ישראלים ופצע אדם נוסף לפני כחצי שנה
"חשבנו שהממשלה משקרת לציבור רק בתקשורת". לאה ושמחה גולדין // צילום: נעם ריבקין פנטון

גופת המחבל הוחזרה; משפחת גולדין: "לממשלה אין כבוד"

הוריו של הדר גולדין ז"ל הגיבו בזעם על השבת גופתו של הרוצח מהר אדר: "עצוב שהממשלה הגיעה למצב שבו היא משקרת למשפחה שכולה" • לפי דיווחים פלשתיניים, ביום שישי הגיעה לבית-סוריכ גופתו של נימר אל-ג'מאל, שרצח שלושה ישראלים ופצע אדם נוסף לפני כחצי שנה

יהודה שלזינגר
, עודכן

גופתו של המחבל נימר אל-ג'מאל, שרצח לוחם מג"ב ושני מאבטחיםבהר אדר לפני כחמישה חודשים, הוחזרה אתמול (שישי) לפלשתינים, כך דווח בכלי תקשורת ערביים. הוריו של סגן הדר גולדין ז"ל הגיבו בכעס: "לממשלה הזו אין כבוד ללוחמיה החטופים ואין לה בושה לשקר בבית המשפט", מסרו.

מאות פלשתינים המתינו לגופה בבית-סוריכ שמצפון-מערב לירושלים. משפחת גולדין,המנהלת מאבק ממושךלהשבת גופת יקירם מאז צוק איתן, מסרה: "חשבנו שראש הממשלה ושרי הקבינט משקרים לציבור רק בתקשורת, עכשיו נוכחנו לדעת שאין להם בעיה לשקר גם בבג"ץ".

לדבריהם, "ביום חמישי האחרון,במהלך הדיון בבית במשפט העליון, הבטיחה הממשלה ליישם את החלטות הקבינט בעניין הגופות במלואן, אבל כעבור יממה הממשלה שחררה את גופת המחבל לקבורה. עצוב שהממשלה הגיעה למצב בו היא משקרת למשפחה שכולה ולא מיישמת את החלטותיה שלה".

לפי המידע שהתקבל, ישראל מסרה אתמול גופה נוספת, של חאמזה אזמארה מחלחול, אשר ביצע פיגוע דקירה בשבוע שעבר בכרמי צור ופצע קל מאבטח. באשר לפיגוע בהר אדר, נאמר כי חמאס הגדיר אותו כ"פעולה הרואית שפותחת פרק חדש באינתיפאדה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...