"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"אל תשכח": מתנת שחרור לזמר אדם
המפיק הנרי ברטר, הגיטריסט אבי סינגולדה והזמרת דיאנה גולבי הקליטו לכבוד יציאתו מבית החולים של הזמר אדם גרסה מיוחדת של שירו "אל תשכח" • האזינו
צילום: דוברות איכילוב // אדם

"אל תשכח": מתנת שחרור לזמר אדם

המפיק הנרי ברטר, הגיטריסט אבי סינגולדה והזמרת דיאנה גולבי הקליטו לכבוד יציאתו מבית החולים של הזמר אדם גרסה מיוחדת של שירו "אל תשכח" • האזינו

מערכת היום
, עודכן

אלפי מעריצים, קרובי משפחה, קולגות וחברים חיכו ליום הזה, והנה הוא סוף סוף הגיע: הזמראדם משתחררהיום (ה') מבית החולים איכילוב, לאחר ארבעה חודשים וחצי של אשפוז.

לכבוד המאורע המרגש, הקליטו עבורו הזמרת דיאנה גולבי, הגיטריסט אבי סינגולדה והמפיק הנרי ברטר, תחת ניהולו של שלמה צח, ביצוע חדש של השיר "אל תשכח".

השיר הושמע לאדם בזמן שהותו הארוכה בבית החולים והוא התרגש מאד מהמחווה. השיר "אל תשכח" בוצע לראשונה בפסטיגל 1988 וזכה במקום הראשון. הזמרת דיאנה גולבי ביצעה את השיר בתחרות "כוכב נולד" ולאחר מכן התארחה עם השיר במופע של אדם בזאפה.

אושפזבסיכון ממשיטעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...