"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שילמה 70 אלף דולרים כדי להיראות כמו קיילי ג'נר
טרנסג'נדר מקולורדו ניסתה לשדרג את המראה כדי להידמות למגה סלב האמריקנית • "השקעתי ארבע שנים כדי להיראות כמו האישה היפה שידעתי שאני" • התוצאה? תשפטו אתם
צילום: אינסטגרם // קיילה פוטס

שילמה 70 אלף דולרים כדי להיראות כמו קיילי ג'נר

טרנסג'נדר מקולורדו ניסתה לשדרג את המראה כדי להידמות למגה סלב האמריקנית • "השקעתי ארבע שנים כדי להיראות כמו האישה היפה שידעתי שאני" • התוצאה? תשפטו אתם

מערכת היום
, עודכן

אנשים רבים ברחבי העולם מנסים להידמות למפורסמים, ומסתבר שלא מעט מהם מוכנים להשקיע לא מעט כסף כדי להשיג את המטרה. אחת מהם היא קיילה פוטס (לשעבר קייל), טרנסג'נדר בת 23 מקולרדו שמעריצה אתקיילי ג'נר.

היא השקיעה לא פחות מ-70,000 דולרים כדי להידמות לאיידולית שלה. בין היתר ביצעה הרמת שפתיים, ניתוח אף והשתלות חזה שהביאו את מידתו ל-34DD (השתלות של 650CC). "השקעתי את ארבע השנים האחרונות כדי להשלים את השינוי שלי ולהפוך לאישה היפה שתמיד ידעתי שהייתי", אמרה פוטס, שעדיין שמרה על איבריה הגבריים במסגרת הניתוחים לשינוי מין.

"קיילי תמיד הייתה ההשראה שלי והמראה שלי שימש לי כמטרה, ואני מרגישה שכמוה גם אני לא התחלתי כאישה יפה, אלא הפכתי לכזו", הוסיפה פוטס, "כשראיתי איך היא הפכה מברווזון מכוער ל'פצצה' שהיא הזדהיתי עם זה. תמיד הרגשתי לא מושכת, מכוערת". אם השינוי מוצלח או לא, תשפטו אתם.

קיילה פוטס // צילום: אינסטגרם

קיילה פוטס // צילום: אינסטגרם

קיילה פוטס // צילום: אינסטגרם

קיילה פוטס // צילום: אינסטגרם

קיילי ג'נר וקיילה פוטס // צילום: אינסטגרם

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...