הפועל חיפה - בני סכנין 0:1. קשר הפועל חיפה גל אראל עלה היום לחימום כשהוא משלב ידיים. שפת הגוף שלו שידרה אכזבה מהחלטת מאמנו ניר קלינגר לפתוח בהרכב עם הזר החדש ריקי מיטרבסקי המקדוני במקומו של רוסלן ברסקי המוצהב. אבל אראל, ששיחק העונה בלם, מגן ימני, קשר אחורי וקשר התקפי, שוב עלה מהספסל והעניק לקבוצה שלו שלוש נקודות יקרות. הפעם הוא ניצל את הדקות שלו כדי לכבוש שער ניצחון מול בני סכנין (0:1), שלא בטוח שהגיע לקבוצה שלו.
הפועל חיפה הציגה מחדש את גילי ורמוט, שסיפק כמה רגעי קסם, אך ניכר שהוא צריך להוריד מעצמו את החלודה שצבר ביציעי היריבה העירונית.
לקבוצה של טל בנין לא הגיע להפסיד, אבל זו כבר פעם רביעית ברציפות שסכנין מפסידה (שלושה משחקים עם בנין על הקווים). מצד שני, עם עוביידה חטאב, אנטוניו מרשיץ' ויובל אבידור פתאום היא נראתה כמו קבוצה ולא אסופת שחקנים שנקלעה לליגת העל. אם ג'ורדן פושה, עוד שחקן רכש, היה יותר מרוכז, סכנין גם היתה מנצחת בסמי עופר.
בחזרה לחיפה. היום היא חסרה את ברסקי, אלון תורג'מן ועדן בן בסט (נכנס כמחלף), שיחד עם חנן ממן שעזב להפועל ב"ש אלה בעצם כל השחקנים שהביאו את הקבוצה למקום שבו היא נמצאת. בינתיים גם זה לא עוצר את האדומים, שדוהרים למעלה.
עירוני ק"ש - מכבי נתניה 2:1. רק אלוהים יודע איך האצטדיון בק"ש לא היה מלא היום. אפשר לחשוב שבכל יום נוחת להם על הדשא שחקן הליגה הישראלי הטוב ביותר כיום ועוד מביא איתו חבר - סקורר ענק שמריח גולים עוד לפני שהשוער זיהה את האיום.
800 אוהדים בלבד, מהם לא מעט שעשו את הדרך מנתניה, הגיעו ליציע המבוטן וראו עוד מופע קרקסי משובח משחקניהם של דראפיץ' את ברדה.
זה היה קרב על השגת צעד משמעותי בדרך להבטחת הכניסה לפלייאוף העליון, ונתניה ניצחה בו בסופו של דבר, בעיקר כי היא היתה רעבה יותר.
ערן לוי ודיא סבע לא ייתנו לעונה המופלאה שלהם להיגמר בפלייאוף התחתון, וככה זה גם נראה היום. הצמד סיים את 90 הדקות עם צמד שערים של סבע מצמד בישולים של לוי, והשער השני היה לא פחות מרגע לפנתיאון - שילוב מדויק של שכונה מעורבבת בגאונות. זה קרה בדקה ה־80, כשלוי שחרר בעיטת חמש מהרחבה של דני עמוס ומצא על סרגל את סבע, שדהר כל הדרך לשני של נתניה.
הפועל רעננה - הפועל עכו 1:0. אחרי ארבעה הפסדים רצופים וכמה חיזוקים בחלון ההעברות, לאף אחד בהפועל עכו לא אכפת איך הושג הניצחון 0:1 על הפועל רעננה. רוצים לדבר על כדורגל טוב? חפשו את הכתבה על הליגה האנגלית.
בן רייכרט חזר לשחק כדורגל אחרי תקופה ארוכה בלי שהריח דשא, וזו בשורה גדולה בעיקר למי שמאמין בתחיית המתים. גם רועי זיקרי, חלוצה החדש של הפועל רעננה, חזר לעניינים אחרי שהוקפא בהפועל כפ"ס (שממנה רצה לעבור להפועל ת"א), למרות שהוא עדיין מלך שערי הליגה הלאומית.
אז רייכרט וזיקרי לא יזכרו את הופעות הבכורה בהתרגשות יתרה, אבל הבן ששב מבלגיה לפחות חזר שמח הביתה בזכות פנדל מדויק של בן אז'ובל, שסיים את רצף ההפסדים של עכו שנותרה אחרונה, אבל זכתה בשביב של אופטימיות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
