אתר חדש ומתאים לחייל הדתי הוקם לפני מספר ימים בתוך אתר צה"ל, לאחר שנים של הזנחה, כך נודע ל"ישראל היום". אתר הרבנות הצבאית, שפעל במשך שנים, היה מוזנח ובעל ממשק ישן ביותר, אך כעת עלה בתוך אתר צה"ל מתחם חדש, שמביא את הדת בצבא למאה ה-21.
בין התכנים שניתן למצוא באתר: הוראות כיצד לחמם אוכל בשבת, כשרות חומרי הגלם, תפילות מתאימות לשעת הדחק, חדשות ועדכונים וכן זמני היום. בנוסף ניתן למצוא באתר תפילות ייחודיות, בהן תפילה למחלצים, תפילת הדרך לחובל, לטייס קרב, לצנחן ולצוות בצוללת.
האתר החדש כולל גם תחומים שנחשבים למחלוקת, ושעוררו סערה בתקופה האחרונה. כך, תחת הכותרת "פקודות בנושאי דת" מופיעה פקודת השירות המשותף ושילוב חיילות המקיימות אורח חיים דתי. עם זאת, ההתייחסות לחיילות לא מופיע בדף הראשי של האתר ולא ניתנת התייחסות מיוחדת לשילוב נשים דתיות בצבא. בצה"ל הבהירו כי אין קשר בין עליית האתר לסערה, וכי הפיתוח נעשה בחודשים האחרונים.
ב"דבר המפקד" שפורסם באתר החדש, התייחס הרב הצבאי הראשי אייל קרים, לנושא. "אנו שמחים להגיש בעזרת ה' "יין ישן בכלי חדש" - פסקי הלכה, פקודות ומידע נחוץ למתגייסים ולמשרתים, באופן מונגש וידידותי למשתמש, כדי שכל אחד יוכל למצוא את מבוקשו בכל מקום ובכל זמן. אנו צועדים לאורם של הרבנים הראשיים לצה"ל לדורותיהם, ומבקשים להרבות אחדות, רעות ותחושת שליחות בצה"ל בעוז ובענווה, באהבה ובאמונה".
לאחרונה פורסם ב"ישראל היום" כי אגף כוח אדם גנז אפליקציה ייעודית של הרבנות הצבאית, זאת לאחר שנתיים של עבודת פיתוח, מתוך רצון להשאיר את התכנים בתוך אתר ואפליקציית צה"ל. בצה"ל נמסר אז כי נבדקים פתרונות אפשריים שונים להעלאת תכנים מותאמים לסלולרי.
