"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הפגנה צריכה להיות רק במקום הרלוונטי לתפקידו של עובד הציבור"

מפכ"ל המשטרה רוני אלשיך ביקר את המפגינים מחוץ לבית הכנסת של היועמ"ש אביחי מנדלבליט בחודש שעבר • "במקום בו הוא מקבל הפגנות - שם ראויה ההפגנה"

,עודכן
צילום: אורן בן חקון // רב ניצב רוני אלשיך

מפכ"ל המשטרה רב ניצברוני אלשיךנשא הערב (רביעי) דברים בכנס העולמי לדיני משפט עברי ופרט בהרחבה על השיקולים העומדים מאחורי החלטות המשטרה בנוגע לקיוםהפגנותואישורן או אי אישורן.

הדבר הבולט ביותר מדבריו של המפכ"ל נגע דווקא להפגנות החריגות מול בית הכנסת בו מתפלל היועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט. "ההפגנה צריכה להתמקד ככל שניתן במקום הרלוונטי לתפקודו של איש ציבור", אמר, "ב-99% מהמקרים יש אפשרות כזו".

כמו כן הוסיף: "צריכה להיות סיבה קיצונית לכך שיפגינו מול ביתם של אנשי ציבור או בית הכנסת בו הם מתפללים. במקום שבו הוא מקבל את ההחלטות שם ראוי שתיערך ההפגנה ושם ראוי לבקר אותו".

על הליך קבלת האישור להפגנות אמר: "על פי החוק, הפגנה בנושא מדיני של מעל 50 איש מצריכה אישור. המשטרה לא מאשרת הפגנות רק במקרים חריגים. תהליך קבלת הרישוי נועד על מנת לצמצם פגיעה במי שההפגנה אינה צריכה לפגוע בו. לא זוכר הפגנות שלא אושרו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר