"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ביהמ"ש הורה על סגירת עמותת קש של החזית העממית

בעקבות חשיפת "ישראל היום" הורה ביהמ"ש המחוזי לפרק את העמותה, שגייסה כספים למטרות מימון טרור • שרת המשפטים איילת שקד: "להעמיד את ראשי העמותה לדין"

,עודכן
פעילי החזית העממית // צילום: AP

בעקבות חשיפת "ישראל היום" מאוקטובר 2016, שלפיה עמותה ישראלית ששמה "לג'נת אל־עמל אל־זראעי" פועלת מטעם החזית העממית לשחרור פלשתין, הורה ביהמ"ש המחוזי בירושלים לפרק את העמותה.

מפסק הדין עלה, בין השאר, כי אכן קיימות ראיות כי העמותה גייסה כספים למטרות מימון טרור.

שרת המשפטים איילת שקד, שפנתה בזמנו לרשם העמותות בדרישה לפרק את העמותה, אמרה כי "כעת על פרקליט המדינה לבדוק האם קיימת עבירה פלילית ולהעמיד את ראשי העמותה לדין".

עו"ד יפעה סגל, מנכ"לית הפורום המשפטי הבינ"ל, אמרה כי ההחלטה "שמה סוף למימון טרור בחסות מערכת המשפט הישראלית".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר