"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"מייגן מרקל תכתים את בית המלוכה"

בת זוגו של מנהיג מפלגת UKIP מהימין הקיצוני, ג'ו מארני, אמרה כי, "מייגן תוביל את הדרך למלך שחור באנגליה" • היא הושעתה מהמפלגה

,עודכן
מייגן מרקל, צילום: AFP

בת זוגו של מנהיג מפלגת UKIP מהימין הקיצוני עוררה אתמול סערה בבריטניה, בעקבות הערות גזעניות שלה על השחקנית מייגן מרקל, ארוסתו של הנסיך הארי. הדוגמנית ג'ו מארני (25) כתבה במסרונים ששלחה לידיד כי מרקל האפרו־אמריקנית מצד אמה, "תכתים את בית המלוכה עם זרעה ותוביל את הדרך למלך שחור". בעקבות הדברים שנחשפו בשבועון "מייל און סנדיי" יש קריאה גוברת כי הנרי בולטון (54), בן זוגה של מארני, יפרוש מתפקידו אף שהם נכתבו לפני תחילת מערכת היחסים שלהם. עם פרסום הדברים המפלגה הודיעה על השעייתה המיידית של מארני מהמפלגה.

מארני כתבה בין הדברים גם כי לא תשכב עם גבר שחור, כשהיא משתמשת בשם גנאי, וציינה כי שחורים הם "מכוערים. לא הטיפוס שלי. הם לא מדליקים אותי. הארי מתחתן. אלוהים! איכס". מארני טענה גם בהתכתבות שמרקל "אובססיבית בנוגע לגזע. פשוטת עם טיפשה. מוח קטן. היא שחורה. 'שחקנית' טיפשה שאף אחד לא שמע ממנה. אנחנו בבריטניה ולא באפריקה".כאשר הידיד העיר למארני כי דבריה גזעניים היא הגיבה "אז מה. התנגדות שגזעים ותרבויות אחרים יפלשו לשלך לא אומרת שאני שונאת אותם. זה רק אומר שאני לא רוצה שהתרבויות שלהם יפלשו לשלי. אני פשוט לא אוהבת אותה. היא אמריקנית שחורה. הם דוחפים עצמם לצמרת באיטיות. בעתיד יהיה ראש ממשלה מוסלמי ומלך שחור".

לאחר שהעיתון פנה אליה בתגובה מארני התנצלה: "ללא הסתייגות, השפה שבה השתמשתי נוראה". מעמדו של בולטון היה מעורער עוד לפני כן והשבוע תתקיים ישיבה גורלית שעשויה לקבוע את עתידו כמנהיג המפלגה. אחת הטענות נגדו היא כי מערכת היחסים שלו עם מארני, שאותה פגש בסוף השנה שעברה, פגעה בתדמית המפלגה והכעיסה רבים מחבריה, לאחר שעזב למענה את אשתו, טטניה סמורובה (42), אם שני ילדיו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר