"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
התפתחות דרמטית בתיק ביטן: דרור גלזר מוסר עדות
התפתחות נוספת חלה בפרשת 1803 העוסקת ביו"ר הקואליציה לשעבר • גלזר, אחד החשודים בפרשה, מוסר בשעה זו עדות בלהב 433
צילום: אורן בן חקון // דוד ביטן

התפתחות דרמטית בתיק ביטן: דרור גלזר מוסר עדות

התפתחות נוספת חלה בפרשת 1803 העוסקת ביו"ר הקואליציה לשעבר • גלזר, אחד החשודים בפרשה, מוסר בשעה זו עדות בלהב 433

איציק סבן
, עודכן

המשטרה התירה היום (ראשון) לפרסום, כי חלה התפתחות דרמטית נוספת בפרשת השחיתות בה מעורב יושב ראש הקואליציה לשעבר, חבר הכנסת דוד ביטן. נכון לעכשיו ישנו צו איסור פרסום על מרבית הפרטים בפרשה אך מה שניתן לומר הוא שבשעה זו אחד המעורבים בפרשה, דרור גלזר, מוסר עדות במשרדי להב 433.

גלזר, קבלן לו מספר פרויקטים בעיר, חשוד כי שילם שוחד לביטן בתמורה לקידום חקיקה בענייני בניה. על פי הפרסומים, מדובר ככל הנראה בתיקון לחוק התכנון והבניה, שקשור בשינוי ייעוד קרקע לבניית מעונות עבור סטודנטים. במשטרה חושדים כי ביטן הצטרף לחוק אותו קידם חבר הכנסת חיים ילין (לא חשוד בפרשה) כיוון שרצה לסייע למקורבו גלזר.

כזכור, ביטן נחשד בקבלת שוחד, הלבנת הון, מרמה והפרת אמונים במסגרת פרשת שחיתות נרחבת בעיריית ראשון לציון כשרוב האירועים התרחשו בתקופה בה שימש כסגן ראש העיר.ביטן נחקר מספר פעמיםבמשך שעות ארוכות וכך גם רעייתו כאשר בחלק מהחקירות התמקדו השוטרים באירוע חתונת ביתו.

בפרשה מעורבים, מי יותר ומי פחות, ראש העיר ראשל"צ דב צור, סגן ראש העיר תל אביב ארנון גלעדי, אנשי עסקים ביניהםמשה יוסף, קבלנים, עוזריו של ביטן וכן איש משפחת הפשע ג'רושי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...