"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אחרי התגרה: עשרה אוהדי מכבי חיפה הורחקו
בית המשפט השלום בפ"ת, הרחיק מהמגרשים עשרה מהאוהדים, שהשתתפו בתגרה במשחק הגביע מול הפועל תל אביב • המשטרה: "נמצה את הדין עם האוהדים"
צילום: אלן שיבר // אוהדי מכבי חיפה במשחק הגביע, השבוע. תגרה פרטית

אחרי התגרה: עשרה אוהדי מכבי חיפה הורחקו

בית המשפט השלום בפ"ת, הרחיק מהמגרשים עשרה מהאוהדים, שהשתתפו בתגרה במשחק הגביע מול הפועל תל אביב • המשטרה: "נמצה את הדין עם האוהדים"

ליאב נחמני
, עודכן

על טעויות משלמים. בית המשפט השלום בפ"ת, הרחיק היום (שלישי) מהמגרשים עשרה מאוהדי מכבי חיפה שהשתתפו בתחילת השבוע בתגרה בין מחנות האוהדים של הקבוצה באצטדיון המושבה במשחק הגביע מול הפועל תל אביב. בנוסף, הורחקו חמישה אוהדי הפועל תל אביב בחשד להשלכת אבוקות למגרש.

הקטטה התרחשה בין קבוצות האוהדים של מכבי חיפה זמן קצר לפני התחלת המשחק מול הפועל תל אביב. עשרת האוהדים, בהם קטין אחד (17), הורחקו מהמגרשים לתקופות שבין 60-30 יום, כאשר אחד החשודים הורחק עד סוף העונה.

כזכור, זמן קצר לפני המשחק פרצה ביציע הצפון-מערבי קטטה בקרב אוהדי תתי קבוצות האוהדים של מכבי חיפה, תוך השלכת חפצים ושימוש במוטות דגלים בין המחנות ולעבר כוח האבטחה. כוחות האבטחה והשיטור חצצו בין הצדדים ובוצעו מעצרים במקום ואחר המשחק.

בנוסף, הורחקו על ידי קצין משטרה חמישה מאוהדי הפועל תל אביב שנחשדו בהשלכת אבוקות לכר הדשא בתחילת המשחק.

ממשטרת ישראל נמסר: "בכוונת המשטרה למצות את הדין עם אוהדים המגיעים למגרשי הספורט ומשתתפים בהפרת הסדר ובהפעלת אלימות, תוך שיבוש חווית הצפייה והעידוד לאלפי אוהדים אחרים המגיעים אל המגרשים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...