"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פיג'ו 308 SW התעדכנה וחזרה לסיבוב נוסף

ה-308 מקבלת מערכות בטיחות מתקדמות וגם תוספת של גרסת דיזל • כרגע מגיעה רק גרסת הסטיישן

, עודכן
0
צילום: פיג'ו ,
צילום: פיג'ו

לובינסקי, יבואנית דגמי פיג'ו לישראל, הודיעה על תחילת שיווק פיג'ו 308 המעודכנת בשוק הישראלי. ה-308 חוזרת לאחר שעברה מתיחת פנים ראשונה, במסגרתה המכונית זכתה לעדכונים קלים לעיצוב החיצוני ולתא הנוסעים ולשינויים נוספים.

בשלב זה מגיעה אלינו גרסת הסטיישן בלבד שמציעה תא מטען בנפח 599 ל' לפני קיפול מושבים (חמישה). היא מגיעה ברמת גימור אחת ('אקטיב') שכוללת מערכת מולטימדיה מקורית, חישוקים קלים בגודל 17 אינץ', גלגל הגה מצופה עור, חיישני חניה אחוריים ועוד.

צילום: פיג'ו

רוצים לדעת יותר? כנסו לאתר אוברדרייב

כבעבר היא מוצעת עם מנוע טורבו-בנזין בנפח 1.2 ל' (שעבר שדרוג מקיף במתיחת הפנים, במיוחד בתחום פליטת המזהמים) המפיק 130 כ"ס ומשודך לתיבה אוטומטית עם שישה יחסי העברה (23.4 קג"מ, 10.1 שניות ל-100 קמ"ש, 20.4 ק"מ לליטר ע"פ מעבדה). בנוסף מוצע מעתה גם מנוע טורבו-דיזל בנפח 1.6 ל' (120 כ"ס, 30.6 קג"מ, 10.6 שניות ל-100 קמ"ש, 25 ק"מ לליטר ע"פ מעבדה) שגם הוא משודך לתיבה אוטומטית עם שישה יחסי העברה.

צילום: פיג'ו

מעתה תגיע ה-308 עם מספר מערכות בטיחות מתקדמות שלא הוצעו בגרסה שלפני מתיחת הפנים. ה-308 מצוידת מעתה במערכת התראה על סטייה מנתיב, זיהוי תמרורים ועמעום אוטומטי לאורות הדרך. המחיר נקבע על 134,900 שקלים לדגם הבנזין ו-137,900 שקלים לדגם עם מנוע הדיזל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר