"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"המשחק מול קריית שמונה - מבחן מנטלי"
מאמן מכבי ת"א ג'ורדי קרויף לקראת המפגש מול הקבוצה הצפונית (20:30, ספורט 4): "האם אנחנו קבוצה עם המשכיות או כזאת שנוצצת פה ושם? בשבת תהיה לנו תשובה" • מאמן היריבה, חיים סילבס, יעלה במערך זהיר מהרגיל
צילום: אלן שיבר // שחקני מכבי חוגגים אחרי הניצחון בטדי

"המשחק מול קריית שמונה - מבחן מנטלי"

מאמן מכבי ת"א ג'ורדי קרויף לקראת המפגש מול הקבוצה הצפונית (20:30, ספורט 4): "האם אנחנו קבוצה עם המשכיות או כזאת שנוצצת פה ושם? בשבת תהיה לנו תשובה" • מאמן היריבה, חיים סילבס, יעלה במערך זהיר מהרגיל

ליאב נחמני
, עודכן

מכבי ת"א תארח מחר את עירוני ק"ש ותקווה להמשיך את המומנטום החיובי שבו היא נמצאת. הצהובים יקבלו בחזרה את אופיר דוידזאדה, שערך אתמול אימון מלא אך החלטה סופית אם יפתח בהרכב תתקבל רק היום לאחר האימון המסכם.

אם דוידזאדה לא יפתח, עשוי המאמן ג'ורדי קרויף להמשיך עם המערך שעבד בניצחון 1:2 על בית"ר ירושלים במחזור החולף, וכלל שלושה בלמים ואת דור מיכה באגף השמאלי.

בקריית שלום מעודדים גם מחזרתו של אלי דסה, שהצטיין מול האקסית ויפתח גם מחר. "זה כמו רכש חדש עבורנו", אמר אתמול קרויף, "אנחנו מתאוששים מהנקודות שהפסדנו בחודשים האחרונים, ונקווה להמשיך בדרך הזאת". על המשחק מול ק"ש הוסיף ההולנדי: "מדובר במבחן מנטלי עבורנו. האם אנחנו קבוצה עם המשכיות או כזאת שנוצצת פה ושם? בשבת תהיה לנו תשובה".

בהולנד מדווחים שקרויף הוא אחד המועמדים לרשת את מקומו של מרסל קייזר, שפוטר מאימון אייאקס, אך במכבי לא מתרגשים וגורמים בקבוצה הבהירו: "בכל שני וחמישי יש כותרות בהולנד, אבל בינתיים ג'ורדי לא הולך לשום מקום".

עירוני ק"ש מגיעה למשחק מול סגנית האלופה אחרי ההפסד הביתי להפועל רעננה, ובקבוצה הצפונית דרוכים. "אנחנו לא מצליחים לשמור על יציבות", אמר אחד השחקנים, "אחרי ניצחון בא איבוד נקודות וההפך. נקווה שכך יהיה גם הפעם, ואחרי ההפסד לרעננה יגיע ניצחון".

המאמן חיים סילבס יעלה במערך זהיר יותר. שחקני ההגנה שלא היו במיטבם זכו לחיזוק מהצוות המקצועי, ובהם הבלם הברזילאי מרקוס דיניז שכבש שער עצמי במחזור הקודם. "ההגנה שלנו מצוינת והיא תחזור לעצמה", אמרו בק"ש, "בשבת תהיה להם הרבה עבודה, והם הוכיחו העונה שיש להם היכולת לעמוד מול קבוצות גדולות".

בית"ר ירושלים. המאמן בני בן זקן הגיב אתמול לראשונה על שיחת הנזיפה שהיתה לו עם מחזיק זכויות הניהול אלי אוחנה: "יש דרישה שניראה טוב יותר וזה לגיטימי. כל אחד מאיתנו צריך לקחת את זה בחשבון. אני לא חושב שהיינו צריכים להוליך את הטבלה עם עשר נקודות פור, אבל מבחינת היכולת אנחנו צריכים ועובדים כדי להיראות טוב יותר".

ביום ראשון בית"ר תתארח באשדוד, ובן זקן מודע ללחץ שיש עליו ועל הקבוצה להיראות טוב יותר וגם לנצח: "בכל מקום עבודה יש אי ודאות. עבדתי 20 שנה בק"ש, וכשהגעתי לעמדת המאמן זה נגמר בצורה מהירה. זה יכול לקרות בכל מקום, אלה החוקים במקצוע הזה ואני לוקח את זה בחשבון ולא מתלונן".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...