"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טרגדיה בפ"ת: גבר רצח את אשתו וניסה לשים קץ לחייו
בעל פצע את אשתו בדקירות סכין ולאחר מכן ניסה ככל הנראה להתאבד • האישה נפצעה אנושות ומותה נקבע לאחר מאמצי החייאה • מצבו של הגבר הוגדר קשה • בנו שניסה להפריד בין הצדדים נפגע באורח קל
חשד לניסיון רצח והתאבדות בפתח תקווה // צילום: מד"א

טרגדיה בפ"ת: גבר רצח את אשתו וניסה לשים קץ לחייו

בעל פצע את אשתו בדקירות סכין ולאחר מכן ניסה ככל הנראה להתאבד • האישה נפצעה אנושות ומותה נקבע לאחר מאמצי החייאה • מצבו של הגבר הוגדר קשה • בנו שניסה להפריד בין הצדדים נפגע באורח קל

נצחיה יעקב
, עודכן

רצח וניסיון התאבדותבפתח תקווה:גבר דקר הבוקר (חמישי) את רעייתו ופצע אותה באורח אנוש במהלך מריבה בין השניים. לאחר מכן פגע האיש ככל הנראה בעצמו, בניסיון לשים קץ לחייו, ונפצע גם הוא באורח קשה. האישה הובהלה לבית החולים בילינסון אך שם נאלצו לקבוע את מותה לאחר מאמצי החייאה.

בסמוך לשעה 08:45 הוזעקו חובשים ופרמדיקים של מגן דוד אדום לבית ברחוב צלח שלום בפתח תקווה לאחר קבלת דיווח על אירוע דקירות בדירה. במקום התגלו שלושה פצועים – גבר ואישה כשהם במצב קשה ונער כבן 17 שנפצע באורח קל. השלושה פונו לבתי החולים בילינסון בפתח תקווה, שם הוכנס הגבר לחדר ניתוח. הרופאים ביצעו מאמצי החייאה באישה, שנפגעה אנושות, אך נאלצו לקבוע לבסוף את מותה.

מפרטים ראשונים עולה כי הבעל, כבן 40, דקר את אשתו, כבת 36, ואת עצמו במהלך מריבה. בנם ניסה להפריד בין השניים ונפצע בגפיו. "הגעתי למקום יחד עם חובשים נוספים שלנו שגרים בסמוך", סיפר יו"ר מד"א-הצלה בפתח תקווה, ישראל גודלבסקי על האירוע. "הפצועה הייתה ברחוב עם דקירה בפלג גופה העליון. הגבר והנער נמצאו כשהם דקורים בבית", הוא הוסיף וציין. "הענקנו טיפול ראשוני לפצועים והם פונו במהירות בניידות טיפול נמרץ לבית החולים".

זירת האירוע // צילום: מד"א

"כשהגענו, במקום הייתה המולה, בכניסה לבניין שכבה אשה כבת 33 בהכרה מעורפלת, היא סבלה מפצעי דקירה בפלג גופה העליון ובגפיים, אמרו לנו שבדירה ישנם פצועים נוספים, התפצלנו, צוות נוסף עלה לדירה ואנחנו הענקנו לאשה טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותה לבית החולים כשמצבה קשה", סיפר אמיר ברכר - חובש בכיר במד"א.

הפרמדיק יהונתן מייזלס: "באחד החדרים בדירה ראינו גבר כבן 42 בהכרה מעורפלת, הוא סבל מפצע דקירה בפלג גופו העליון , הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים שכלל עצירת דימום וחבישה, ופינינו אותו לבית חולים כשמצבו קשה. נער כבן 17 שהיה בהכרה מלאה והתהלך עם חתכים בגפיים, קיבל טיפול ראשוני ופונה להמשך טיפול כשמצבו קל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...