"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"זה עדיין סרטן": אליסה מילאנו משתלחת במאט דימון
השחקנית שיזמה את קמפיין metoo#, צייצה תגובה חריפה נגד מאט דיימון שטען כי יש "ספקטרום רחב" של הטרדות מיניות ושצרך להתאים את הפשעים נגד ההתנהגויות האלה • "ישנם שלבים שונים של סרטן, כאלה שאפשר לטפל בהם יותר מאחרים, אבל זה עדיין סרטן", כתבה מילאנו
אליסה מילאנו // צילום: AP

"זה עדיין סרטן": אליסה מילאנו משתלחת במאט דימון

השחקנית שיזמה את קמפיין metoo#, צייצה תגובה חריפה נגד מאט דיימון שטען כי יש "ספקטרום רחב" של הטרדות מיניות ושצרך להתאים את הפשעים נגד ההתנהגויות האלה • "ישנם שלבים שונים של סרטן, כאלה שאפשר לטפל בהם יותר מאחרים, אבל זה עדיין סרטן", כתבה מילאנו

תרבות היום
, עודכן

פרשתההטרדות המיניות, שפרצה לאחר התחקיר נגד מפיק הקולנועהארווי ויינשטיין, ממשיכה לייצר כותרות. לאחר ששחקן הקולנוע מאט דיימון הכחיש כי ידע מהו סדר הגודל של ההטרדות המיניות של הארווי ויינשטיין עמו עמד בחברת ההפקה ״מירמקס״, כעת השחקן עומד שוב על המוקד לאחר ראיון שנתן לרשת ABC.

בראיון התייחס דיימון לפרשת ההטרדות המיניות שמסעירה את הוליווד בחודשים האחרונים ואמר כי יש לשים את הדברים בפרופורציה. "אני חושב שיש ספקטרום של התנהגות", אמר השחקן. "יש הבדל אם אתה טופח למישהו על התחת ואונס ומטריד ילדים, נכון? שתי ההתנהגויות האלה צריכות להימחק בלי שום ספק אבל לא צריך להתבלבל ביניהן, נכון? צריך להתמודד עם ההתנהגות הזאת, אבל יש רצף, ובסוף הרצף עומדים אונס והתעללות בילדים וזה כלא, נכון? זוהי התנהגות פלילית וזה צריך להיות מטופל כך. הדברים האחרים הם פשוט סוג של בושה וגסות".

דבריו של מאט דיימון לא עברו בשתיקה ועוררו את כעסה של כוכבת "מכושפות", אליסה מילאנו, שיזמה למעשה את קמפיין #metoo בו נשים חשפו ברשתות החברתיות את ההטרדות והתקיפות המיניות שעברו. "מאט דיימון היקר, זה המיקרו שעושה את המאקרו", כתבה מילאנו. "אנחנו נמצאים בתרבות של זעם, כי גודל הזעם הוא שערורייתי. אתה צודק. הייתי קורבן של כל מרכיב בספקטרום המיני עליו אתה מדבר. כולם כואבים, כולם קשורים לפטריארכיה המשולבת בנורמליזציה ומתקבלים בברכה. אנחנו לא זועמים כי מישהו תפס את התחת שלנו בתמונה. אנחנו זועמים מפני שהושתקנו כל כך הרבה זמן. ישנם שלבים שונים של סרטן. כאלה שאפשר לטפל בהם יותר מבאחרים. אבל זה עדיין סרטן".

חצי הביקורת לא פסחו גם על מילאנו עצמה. השחקנית התארחה לאחרונה בתכנית בוקר שם דברה על חברתה הטובה ג׳ורג׳ינה צ׳אפמן, אשתו לשעבר של ווינשטיין. "שלומה ממש טוב. היא אימא מדהימה ואישה מדהימה", אמרה. בתגובה, רוז מק'גוון, חברה לסדרה ״מכושפות״, ומי שטענה כי ויינשטיין אנס אותה, צייצה בטוויטר למילאנו: "את גורמת לי לרצות להקיא. הצלחת לגרום לי להרגיש פלאשבק בגוף. כל הכבוד, צבועה אחת". בהמשך צייצה שוב וכתבה "אליסה, אולי את וג'ורג'ינה תתקשרו לקמיל קוסבי?” (אשתו של ביל קוסבי, הנחשד בתקיפות מיניות).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...