סויסה כבר יודע
מי נכנסת לנעליים של עפרה חזה, מיהו הגיבור האמיתי של סצנת הדייטים ומה קורה בין סופר נני לאייל ברקוביץ'? • רכילות לסוף השבוע
√לוסי דובינצ'יקכבר היתה אמורה לקרוא את המדור מהבית ולא ממחלקת השיקום באיכילוב, אבל הרופאים החליטו שעליה להישאר שם כמה ימים נוספים.
√מירי מסיקהנענתה בחיוב להצעה של מפיקים שמקליטים מחדש את שיריה שלעפרה חזה, ובימים אלה עסוקה בעיבוד אחד השירים התימניים של הזמרת.
√מיכל דליותהתראיינה אצלאמירה בוזגלוברדיו דרום, ותיארה בשידור אתאייל ברקוביץ'כ"פרא אדם", אבל מסתבר שהיא דווקא באה בטוב.
דליות, למה צחקה מיכל?
"התארחתי פעמיים בתוכנית הטלוויזיה החדשה שלו, והבחור אימפולסיבי, אומר את אשר על ליבו, ולא נראה שהוא חושש משום דבר. זה כמו שאמא אומרת לבן השובב שלה שהוא פרא אדם, מבחינתי, זה כינוי חיבה".
מגי אזרזר לוקחת ברצינות את החורף הישראלי // צילום: צ'ינו פפראצי
√איתי פז, הנוכחי שלרוסלנה רודינה, הבין שהאינסטגרם שלו הפך למעניין יותר בעקבות בת הזוג המפורסמת, וסגר אותו לחברים בלבד. החברים שלמדו איתו בבית הספר יהלום ברמת גן התקשרו לעדכן שהקראש שלו בילדות היה בכלל עליעל בר זוהר.
√אסף אטדגינכנע, ואחרי שלא הפסיק לספר כמה כיף ושקט לו בפריפריה, עבר לתל אביב.
√ שופטי "אקס פקטור" היו אמורים להמריא ללונדון ולהצטלם עם האב הרוחניסיימון קאוול, אבל מאחר שהצילומים תוכננו לאחר כניסת השבת,משה פרץהטיל וטו - והמפגש בוטל.
שימי תבורי ויהודית באומן לא מתרגשים מההתפטרות של ליצמן // צילום: ניר פקין
√מירה עוואדהתלבטה אם לככב בסדרה שיצרה עבור ״כאן 11״, ובסוף העניקה את הכבוד לשחקניתמונה חווה(״לא פה לא שם״).
√ עם כל הכבוד לגל גדות, גיבור העל האמיתי של המדור הואאילון בן יוסף, שלא הסתפק בקעקוע של סופרמן, והחליף את הכינוי שלו באתר היכרויות פופולרי ל״סופר הירו״.
√אקי וסנדי, גרסת 2017: השחקןרועי ניקמ״כיפת ברזל״ עלה על המטוס לכיוון לוס אנג׳לס כדי לבקר את בת זוגתו, השחקניתשירה נאורמ"תאג"ד".
טילטיל מציע להפעיל לנו מונה // צילום: צ'ינו פפראצי
√ סמסו מזל טוב לרנן מוסינזוןולגיל מרקו, שהפכו להורים לבן.
√ מלכת היופי החוזרת בתשובהמור ממןתחגוג ב־21 בדצמבר מסיבת רווקות צנועה במיוחד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו