"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הישראלים שהצליחו במיס יוניברס
למרות שנציגת ישראל לא הגיעה לשלבים המאוחרים בתחרות, מעצבי השמלות הישראליים דווקא הפציצו על המסלול. וגם: הצרחות של הבנות משנות ה־90 נשמעו אתמול בהיכל מנורה מבטחים
צילום: אי.אפ.פי // ליי פיטרס

הישראלים שהצליחו במיס יוניברס

למרות שנציגת ישראל לא הגיעה לשלבים המאוחרים בתחרות, מעצבי השמלות הישראליים דווקא הפציצו על המסלול. וגם: הצרחות של הבנות משנות ה־90 נשמעו אתמול בהיכל מנורה מבטחים

ערן סויסה
, עודכן

הישראלים שהצליחו במיס יוניברס.בתחילת השבוע נערך בלאס וגאס טקס מיס יוניברס, ובסיומו נבחרה נציגת דרום אפריקה, דמי ליי פיטרס, למלכה החדשה. פיטרס, שגברה על 91 מתמודדות אחרות, היא לא רק יפה אלא גם בעלת תואר במנהל עסקים ומומחית להגנה עצמית. נציגת ישראל בתחרות, אדר גנדלסמן, לא העפילה לשלבים המתקדמים של התחרות. הישראלים שדווקא כן רשמו הצלחה בתחרות הם המעצב אביעד אריק הרמן, שהשמלה שעיצב לגנדלסמן בהשראת וונדרוומן זכתה במקום החמישי, והמעצבת ברטה, שהמלכה היוצאת, איריס מיטונר הצרפתייה, בחרה להיפרד מהתואר כשהיא לובשת שמלה שלה.

בחזרה לשנות ה־90.כשבעת אלפים איש התייצבו אמש בהופעה של להקת הפופ הבריטית המצליחה טייק דאת׳, שהתקיימה בהיכל מנורה בתל אביב. מארק אואן, גארי בארלו, האוורד דונלד והנגנים המלווים עלו לבמה לקראת השעה תשע וחצי ועל רקע צרחותיהן של הבנות בקהל אמרו: ״שלום תל אביב, סוף סוף הגענו״. לאחר השיר השלישי סיפרו חברי הלהקה כי זו הפעם הראשונה שהם בארץ והציגו את עצמם אחד אחרי השני בעברית.

טייק דאת' // צילום: קוקו

הלהקה הגיעה כחלק מסיבוב ההופעות העולמי שלה לקידום האלבום האחרון שיצא בחודש מארס השנה ״Wonderland". המופע נפתח עם שירים פחות מוכרים עד שביצעו את "Patience" ו־"Pray" בהתאמה ואפילו הפתיעו בכוריאוגרפיה. את המופע הם סיימו עם הלהיטים "Back for good", "Rule the world" ו־"Never forget". הקהל, שברובו המוחלט היה מורכב מנשים, שיתף פעולה עם הלהקה בהתלהבות, אך אין ספק שחסרונו של רובי וויליאמס, הכוכב הגדול שיצא מהלהקה, הורגש. ההופעה נמשכה כשעה וחצי ועל מופע החימום הופקד הראל סקעת.

הקהילה מביאה את ההורים.סלבס מהקהילה הלהט"בית כבר רגילים שמגייסים אותם לקמפיינים למען ארגוני הקהילה, אבל הטלפון שקיבלו לאחרונה הראל סקעת, נדב בורנשטיין, עברי לידר, דניאל מורשת, מוטי רייף, גילי שם־טוב, אביעד קיסוס וגיל שוחט הפתיע אפילו אותם: לצורך קמפיין חדש לא הזמינו אותם להצטלם, אלא דווקא את האימהות והאבות שלהם. אשר סדן, מראשי ארגון תהל"ה, שמפעיל קבוצות של הורים לילדים להט"בים, החליט שבסרטון לציון 30 שנה לארגון יככבו ההורים של הסלבריטאים. אהובה סקעת היתה הראשונה להרים את הכפפה, ואחריה הצטרפו דליה לידר, רבקה בורנשטיין, שמוליק שם־טוב ועוד כמה כוכבים פוטנציאליים.

אהבנו את הכיוון. הזמר והמוזיקאי אלי זולטא ("חי בלה לה לנד") ואשתו הפכו אתמול להורים, לאחר שאשתו ילדה בן.

זולטא, יש כבר שם?

"עדיין לא, אבל הכיוון הוא שון".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...