"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אתר ישראלי חדש: לראות את ברצלונה בלי לשלם יותר מדי

חברת Lord Tickets הישראלית שואפת לעשות מהפכה בעולם הכרטיסים להופעות ומשחקים ברחבי העולם ומציעה את המחירים האטרקטיביים ביותר בשוק, שירות ישראלי ואפשרות לרכישה אונליין וקבלת הכרטיסים עם משלוח אישי עד לבית המלון שלכם.

,עודכן
צילום: //

בשיתוף ברק רום

בשנים האחרונות שמענו על מגוון רחב של סיפורים על אתרי אינטרנט שמכרו כרטיסים מזויפים למשחקים והופעות ברחבי העולם. אחת הבעיות באתרים מסוג אלו נעה סביב השירות שלא היה זמין בשפה העברית ונוהל על ידי חברות בינלאומיות שלא אפשרו ליצור עמן קשר בנוגע לשאלות ותמיכה.

חברה ישראלית בשם Lord Tickets השיקה לאחרונה את אתר האינטרנט שלה ומציעה שירות מקיף בשפה העברית מכל מקום בעולם. באתר החברה תוכלו לקנות כרטיסים כמעט לכל משחק או הופעה ברחבי העולם וליהנות ממחירים אטרקטייבים במיוחד. האתר הוקם במטרה לאפשר לישראלים לרכוש כרטיסים "בלב שקט" ובמחירים זולים, לאחר המון מקרי הונאה שקרו לישראלים בשנים האחרונות.

כרטיס לקמפ נואו למשחק של ברצלונה בליגת האלופות(שלב הבתים) -החל מ-94אירו

Lord Tickets אינה חברה חדשה אך רק בחודשים האחרונים החלה למכור כרטיסים גם ללקוחות קצה. במשך שנים, החברה הישראלית הייתה מספקת כרטיסים לסוכנויות הנסיעות המובילות בישראל וכעת, מאפשרת לצרכנים לחסוך את עמלת הסוכנויות וליהנות ממחירים אטרקטיביים במיוחד.

החברה מעניקה 100% אחריות על הכרטיסים ועובדת עם הספקים המובילים בעולם. כמו כן, החברה מאפשרת מגוון אפשרויות תשלום, שירות בשפה העברית מכל מקום בעולם ומשלוח חינם של הכרטיסים.

קאמפ נואו? ברנבאו? הגיע הזמן שתתכננו את הטיול הבא שלכם.

בשיתוף ברק רום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר