"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גולסה: "אי אפשר להסתכל אחורה"
קשר מכבי ת"א זכה לשבחים על יכולתו ב-2:2 עם הפועל חיפה, ובטוח שקבוצתו תמשיך להשתפר • גם המאמן יורדי קרויף הדגיש: "שיהיו לנו שבועות נקיים, תראו קפיצת מדרגה מבחינת היכולת שלנו"
גולסה נאבק בשיימן. חוזר לעצמו אחרי הפציעה הארוכה // צילום: עמי שומן // גולסה נאבק בשיימן. חוזר לעצמו אחרי הפציעה הארוכה

גולסה: "אי אפשר להסתכל אחורה"

קשר מכבי ת"א זכה לשבחים על יכולתו ב-2:2 עם הפועל חיפה, ובטוח שקבוצתו תמשיך להשתפר • גם המאמן יורדי קרויף הדגיש: "שיהיו לנו שבועות נקיים, תראו קפיצת מדרגה מבחינת היכולת שלנו"

שי ארצי
, עודכן

עוד הוסיף המאמן: "אני בטוח שבין דצמבר לינואר, שיהיו לנו שבועות נקיים, תראו קפיצת מדרגה מבחינת היכולת שלנו. הרגשתי אתמול שהיה קצת שיפור, הראינו אופי, תשוקה, אבל כשאתה מוביל במחצית ומסיים בתיקו אי אפשר להיות מרוצה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מי שקטף שבחים מהצוות המקצועי על הופעתו היה הקשר אייל גולסה, שסיפר: "ברור שאני מאוכזב מהתוצאה, אבל מהדרך אני קצת שמח. נראינו כמו מכבי האמיתית, פחות או יותר, אבל עדיין לא כמו שאנחנו רוצים להיראות. אנחנו צריכים לעבוד על הדברים הפחות טובים שהיו במשחק הזה ובתקופה האחרונה בכלל. הפציעות מנעו ממני הרבה דברים, אבל הכל לטובה ואי אפשר להסתכל אחורה. סבלתי השנה מחוסר מזל שהיה לי קרע".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...