"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"כתב התביעה נועד ליצור הילה שאינה רלוונטית להליך משפטי"
נשיא בית הדין לעבודה בירושלים תקף את פרקליטיה של שירה רבן, התובעת את שרה נתניהו על העסקה פוגענית: "נוצר רושם שניסוח כתב התביעה נועד לאוזניים אחרות ולא להליך משפטי"
שרה נתניהו בבית המשפט | צילום: אורן בן חקון

"כתב התביעה נועד ליצור הילה שאינה רלוונטית להליך משפטי"

נשיא בית הדין לעבודה בירושלים תקף את פרקליטיה של שירה רבן, התובעת את שרה נתניהו על העסקה פוגענית: "נוצר רושם שניסוח כתב התביעה נועד לאוזניים אחרות ולא להליך משפטי"

יאיר אלטמן
, עודכן

בבית הדין האזורי לעבודה בירושלים התקיים הבוקר (רביעי) דיון בבקשה לחיסיון שהגיש עורך דינה של שרה נתניהו, יוסי כהן, בתיק בו טענה עובדת בית ראש הממשלה להעסקה פוגענית. השופט יצא בצורה נחרצת נגד ניסוח כתב התביעה.

השופט אילן אברהמי, נשיא בית המשפט האזורי לעבודה, רמז כי כתב התביעה נועד לצורך יצירת מצג תקשורתי: "כשקראתי את כתב התביעה הרושם שנוצר הוא שהוא נועד לאוזניים אחרות ולא להליך הזה. למה צריך את הכינויים שבו אתם מכנים עובדים?

"יש שם דברים שאינם רלוונטיים להליך המשפטי. אין להם מקום ואני לא ארשה אותם", אמר השופט. עו"ד אורן גרוס, המייצב את רבן, אמר בתגובה כי כתב התביעה נוסח על סמך טענות העובדת, אך דבריו נדחו על ידי השופט.

"זה לא מעניין אותי. תפקידך לנסח את טענותיה למסמך משפטי. יש שם פרטים לא רלוונטיים. זה לא מעניין אותי רעשי הרקע בקומה השנייה. מצדי כולם יכולים לצעוק שם אחד על השני. מעניין אותי מה קורה עם התובעת. כתב התביעה נועד ליצור הילה שאין לה רלוונטיות להליך משפטי".

‏פרקליטה של התובעת הגיב לדברים: "כשמתייחסים כך לעובדת, משפילים אותה וצועקים עליה שהיא נמוכה - זה כמו יחס לשפחה. הגרסה שמסרה למשטרה רחבה יותר וכוללת טענות חמורות יותר ואישיות נגד הנתבעים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...