"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עוד פגישה ועוד פגישה

להקת תיסלם כבר הספיקה לעשות שני קאמבקים, אבל עכשיו היא מתכוונת להמציא את עצמה מחדש • האמצעי: סדרת אנימציה בכיכובם של חברי הלהקה, שתכלול יצירת שירים חדשים

, עודכן
0
צילום: מאיר פרטוש // מופיעים כל הזמן. "תיסלם" אתמול ,
צילום: מאיר פרטוש // מופיעים כל הזמן. "תיסלם" אתמול

חברי להקת תיסלם, שכבר הספיקו לעשות היסטוריה בשנות ה-80 - להתפרק, לחזור, לנהל קריירות מוסיקליות נפרדות ושוב לחזור ולהתפרק, מצאו דרך מקורית להתקמבק, וכעת הם להקת האנימציה הדיגיטלית הראשונה בארץ.

במסיבת עיתונאים של סלקום, שנערכה אתמול במועדון הזאפה, עלו תחילה ששת החברים לבמה והזכירו למי שכבר הספיק לשכוח מה הם יודעים לעשות. "עוד פגישה" ו"בוקר של כיף" הפכו את החגיגה הפרטית שלהם למיני הופעה, שבה הקרחת והכרס כאילו נמחקו. החברים שרו בהתלהבות והרימו את הקהל לגבהים של פעם, כשעוד נתנו להם רוק'נרול. מיד לאחר השירה הכריזו החברים כי הם מפנים את הבמה ל"עצמנו החדשים, כי הרי אין דבר יפה יותר מלהמציא את עצמך מחדש".

בסרטון אנימציה קצרצר ומשעשע, שהריץ כמה דאחקות על חברי הלהקה, הציגו החברים את הקאמבק הדיגיטלי שלהם - כל אחד מהם הוא דמות בסדרת האנימציה "תיסלם ושודדי הרוק'נרול האבוד" שתעלה בפורטל הסלולרי ובאתר האינטרנט של סלקום. במקביל תשחרר הלהקה שירים חדשים לרדיו, קליפים מושקעים וכמובן, בהמשך, גם סיבוב הופעות. הסינגל הראשון שלהם, "שעמום", כבר יצא אתמול לדרך, מלווה בקליפ מושקע.

למה בעצם בחרתם קאמבק כזה-

יזהר אשדות (צוחק): "קאמבק רגיל עשינו כבר לפחות פעמיים. כמה פעמים אנחנו יכולים לעשות את זה? חשבנו שאנחנו חייבים למצוא דרך חדשה".

ואיך נולד הרעיון הזה-

"הרעיון בא מ'לוגיה', חברת התוכן של סלקום. הם פנו אלינו וביחד פיתחנו את זה בחודשים האחרונים, אנחנו מעורבים בהכל. היה חשוב לנו, יותר מכל דבר אחר, שמשהו יעזור לנו להניע את עצמנו לכתוב שירים חדשים כדי שנוכל להיות קיימים, להופיע ולעשות מה שאנחנו רוצים. ואם זה יעזור לנו, אז כן – החלטנו ללכת על זה".

ויש תכנון לצאת למסע הופעות עם השירים החדשים?

דני בסן: "אנחנו מופיעים כל הזמן ומן הסתם גם השירים החדשים ייכנסו לרפרטואר".

mayac@israelhayom.co.il

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר