"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רגע קסום בגן החיות
בן הזוג של היילי רול הפתיע את זוגתו בהצעת נישואים מרגשת בגן החיות • אך מישהי אחרת גנבה להם את ההצגה

רגע קסום בגן החיות

בן הזוג של היילי רול הפתיע את זוגתו בהצעת נישואים מרגשת בגן החיות • אך מישהי אחרת גנבה להם את ההצגה

מערכת היום
, עודכן

ניק קבל רצה להפתיע את זוגתו היילי רול בהצעת נישואין מרגשת, ובחר בגן חיות בסינסינטי כמיקום מפתיע - ואילו אז, השניים זכו להפתעה מתוקה עוד יותר, בזכות היפופוטמית חמודה בשם פיונה.

היילי רול ובן זוגה // צילום: Hayley Roll

היילי הגיעה לביקור בגן החיות של סינסינטי עם החבר שלה, ניק קבל, כדי לפגוש את כוכבת המקום - פיונה, ההיפופוטמית הקטנה. רול לא ציפתה לדבר המדהים שיקרה לה שם.

רול הושיטה את הטלפון שלה לעובר אורח שהסכים לצלם אותם, וכשהסתובבה לאחור, בן זוגה בשנה האחרונה כרע ברך ושלף טבעת.

ההפתעה מהרגשת שהכין לה בן זוגה // צילום: Hayley Roll

ברגע המתוק והחמוד הזה, הזוג זכה לאחת ההפתעות הנפלאות ביותר שיכל לקבל, כאשר הסתכלו השניים על התמונות.

הדיווה, פיונה, עבורה הגיעו בני הזוג לגן החיות, נדחפה לפריים ללא בושה.

תראו מי הצטרפה להצעת הנישואים המרגשת // צילום: Hayley Roll

"אנחנו כל כך מאושרים שפיונה הייתה שם ביום המיוחד שלנו", כתבה רול באינסטגרם.

פיונה עדיין לא החזירה תשובה אם תגיע לחתונה, אבל ההערכות בגן החיות מראות שהסיכויים לכך בלתי מבוטלים.

פיונה אינה זרה לאור הזרקורים. היא הגיעה לראשונה לכותרות בינואר, כאשר הצליחה לשרוד בתור פגה שנולדה שישה שבועות מוקדם מהצפוי הודות לעזרתו של צוות רפואי ייעודי, ויצאה לאוויר העולם חיננית ומקסימה במיוחד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...