"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הורשעו המחבלים שביצעו את הפיגוע בשרונה
ביהמ"ש המחוזי בת"א הרשיע את שלושת תושבי השטחים ב-4 מעשי רצח ו-41 ניסיונות רצח • קריאות לגזור עליהם עונש מווות
חלאד ומחמד מחאמרה וזין יונס // צילום: יוסי זליגר // חלאד ומחמד מחאמרה וזין יונס // צילום: יוסי זליגר

הורשעו המחבלים שביצעו את הפיגוע בשרונה

ביהמ"ש המחוזי בת"א הרשיע את שלושת תושבי השטחים ב-4 מעשי רצח ו-41 ניסיונות רצח • קריאות לגזור עליהם עונש מווות

צבי הראל
, עודכן

בית המשפט המחוזי בתל אביב הרשיע היום (שני) בארבעה סעיפי רצח -41 ניסיונת רצח את שלושת המחבלים שהואשמו בביצועמתקפת הדמיםשאירעה ביוני 2016 במתחם שרונה שבתל אביב.

תזכורת: הפיגוע בשרונה

המורשעים הואשמו ברציחתם של עידו בן ארי, אילנה נבעה, מילה מישייב ומיכאל פייגה. בעת הקראת פסק הדין, נכח באולם אלון נבעה, אלמנה של הנרצחת אילנה נבעה ז"ל וקרא לגזור על השלושה עונשי מוות.

הנאשמים הם בני הדודים חלאד ומחמד מחאמרה, והנאשם השלישי הוא יונס זין מהכפר יאטה שבדרום יהודה ושומרון.

מתקפת הטרור במתחם שרונה
מתקפת הטרור במתחם שרונה
מתקפת הטרור במתחם שרונה

הנרצחים עידו בן ארי, אילנה נבעה ומיכאל פייגה, וקברה של מילה מישייב

על פי כתב האישום, השלושה תושבי הכפר יאטה, תכננו לבצע את הפיגוע יחד בקרון רכבת בהשראת ארגון המדינה האסלאמית. יצויין כי בדעת מיעוט החליט אחד השופטים כי הנאשם שהשלישי, יונאס זין, יש מקום להרשיעו רק בסיוע לרצח.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...